.

.

32gb Турбо Брзина MicroSDHC Мемориска Картичка ЗА SAMSUNG РЕАЛНОСТ U820 Веризон. Мемориската Картичка Со голема Брзина Доаѓа со бесплатни SD И USB Адаптери. Доживотна Гаранција.

32gb Турбо Брзина MicroSDHC Мемориска Картичка ЗА SAMSUNG РЕАЛНОСТ U820 Веризон. Мемориската Картичка Со голема Брзина Доаѓа со бесплатни

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

32gb Микро Картичка Класа 2 Производител Тим Група + Слободен ГОЛЕМА Брзина USB читач Само 10% од големината на стандардната SD картичка. Вграден Код За Корекција На Грешки (ECC) за откривање и исправување на грешките во преносот. Поддржува Заштита На Содржината за Медиуми За Снимање (КПРМ). Доживотна Гаранција.

Други карактеристики

Најдобри понуди