.

.

Неродеко Стапчиња За Јадење Случај Со Капак Стапчиња За Јадење Контејнер Прибор За Јадење Држач За Прибор За Јадење Кутија Кујнски Прибор Гаџети Организатори За С?

Неродеко Стапчиња За Јадење Случај Со Капак Стапчиња За Јадење Контејнер Прибор За Јадење Држач За Прибор За Јадење Кутија Кујнски Прибор

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Стапчиња За Јадење Кутија За Чување Стапчиња За Јадење Држач За Прибор За Јадење Кутија За Прибор За Јадење Домашни Материјали Исплатливо, можете да ја купите оваа деликатна и практична кутија за прибор за јадење по прифатлива цена. Има стилски и едноставен изглед и не зазема премногу простор. Многу погоден за чување лажици, вилушки, стапчиња за јадење, сребрени садови или други мали прибор. Изработен од безбедни материјали од висока класа, кој е издржлив и практичен за употреба. Опис Стапчиња За Јадење Случај Со Капак Стапчиња За Јадење Контејнер Прибор За Јадење Кутија За Прибор За Јадење Кујнски Прибор Гаџети Организатор За Складирање Зелени Карактеристики-Материјал : ПП, МИЛЕНИЧЕ.- Големина : 27, 30Х12, 00Х7, 00см. Пакет, Вклучувајќи 1 Прибор За Јадење Кутија.

Други карактеристики

Најдобри понуди