.

.

Pin Vise Set Вклучете ја вежбата за рачно вежбање, сет за вежбање со електрична рака за смола, вклучувајќи завртки за очи за смола за занаетчиство на рака)

Pin Vise Set Вклучете ја вежбата за рачно вежбање, сет за вежбање со електрична рака за смола, вклучувајќи завртки за очи за смола за занаетчиство

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

【Разновидни алатки】 Вклучуваат завртки за очи, кралски прстени, битови за вежбање, прицврстување и така натаму, многу практични 【Широка алатка】 може да се користи на смола, дрво, пластика, полимерна глина, мониста, бисери или други недрежни површини. 【Едноставно со употреба на】 Со мала тежина и компактна големина, лесното работење е поточно од рачното дупчење. 【Лесно за носење】 Погодно носење и складирање Направете ја раката да изработува многу поедноставно и да донесе повеќе уживање. 【Повисока моќност】 Овозможува голема брзина на оптоварување до 13000 R/мин, мини вежба обезбедува висока работна ефикасност. 【Разновидни алатки】 Вклучуваат завртки за очи, кралски прстени, битови за вежбање, прицврстување и така натаму, многу практични. 【Широка алатка】 може да се користи на смола, дрво, пластика, полимерна глина, мониста, бисери или други недрежни површини. 【Едноставно со употреба на】 Со мала тежина и компактна големина, лесното работење е поточно од рачното дупчење. 【Лесно за носење】 Погодно носење и складирање Направете ја раката да изработува многу поедноставно и да донесе повеќе уживање. 【Повисока моќност】 Овозможува голема брзина на оптоварување до 13000 R/мин, мини вежба обезбедува висока работна ефикасност. Повисока моќност : Овозможува голема брзина на оптоварување до 13000 R/мин, мини вежба обезбедува висока работна ефикасност. Едноставно користење : Со мала тежина и компактна големина, лесното работење е поточно од рачното дупчење. Широка алатка : Може да се користи на смола, дрво, пластика, полимерна глина, мониста, бисери или други нетехни површини. Разновидни алатки : вклучително и завртки за очи, кралски прстени, битови за вежбање, тела за стегање и така натаму, многу практично. Лесно за носење : Погодното носење и складирање Направете ја раката да заработува многу поедноставно и да донесе повеќе уживање. Како да користите : По изборот и инсталирањето на потребниот бит за вежбање, сè додека е вклучена моќноста и прекинувачот, можете да дупчите дупки за калапи за смола , ракотворби или други проекти за DIY кои бараат точни дупки.

Други карактеристики

Item Type:
Resin Drill
Material:
High Speed Steel + ABS + Iron
Function:
Used for drilling resin, crystal, pearl.
Power Supply Voltage:
DC 5V
Electric Drill No Load Speed:
13000r/min
Electric Drill Structure:
Straight Barrel Type
Drill Bit Clamping Method:
Drill chuck.
Drill Bit Clamping Range:
Approx. 0.5 ~ 1.2mm / 0.02 ~ 0.05in
Drilling Capacity:
Approx. 10mm / 0.39in (for wood), 0.5mm / 0.02in (for steel)
Twist Drill Bit Specifications:
Approx. 0.8mm / 0.03in, 0.9mm / 0.04in, 1.0mm / 0.04in, 1.1mm / 0.04in, 1.2mm / 0.05in (each has 2pcs)
Package List:
1 x Resin Drill:
1 x Wrench:
50 x Gold Eye Screw:
50 x Silver Eye Screw:
20 x Gold Key Ring:
20 x Silver Key Ring:
10 x Twist Drill Bit:
1 x Clamping Fixture:
or:
1 x Resin Drill:
1 x Wrench:
50 x Gol:

Најдобри понуди