.

.

Бестонзон 4 парчиња Стојат Шема Вечера Ф Лажица Облик Снабдувањеморкови Керамика Стапчиња За Јадење Одмор Држач За Дисплеј На Решетката Керамика + Перница Потпира?

Бестонзон 4 парчиња Стојат Шема Вечера Ф Лажица Облик Снабдувањеморкови Керамика Стапчиња За Јадење Одмор Држач За Дисплеј На Решетката

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Керамика Држач За Држач за лажици : Издржлив И може да се користи некое време;. Дизајн на зеленчук Одмор Со Стапчиња За Јадење : Смешен и обликуван дизајн и совршен за стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови. Држач за лажица : Смешен и обликуван дизајн и совршен за стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови. Држачи за керамички Стапчиња за Јадење : елеганција за вашата маса, тркалање , одржувајте ја масата чиста. Керамика Стапчиња За Јадење Почива : елеганција за вашата маса, тркалање, чувајте ја масата чиста;. Држач За Држач за лажици : Издржлив И може да се користи некое време;. Дизајн на зеленчук Одмор Со Стапчиња За Јадење : Смешен и обликуван дизајн и совршен за стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови. Држач за лажица : Смешен и обликуван дизајн и совршен за стапчиња за јадење, лажици, вилушки и други садови. Држачи за керамички Стапчиња за Јадење : елеганција за вашата маса, тркалање , одржувајте ја масата чиста. Керамика Стапчиња За Јадење Почива : елеганција за вашата маса, тркалање, чувајте ја масата чиста;. Пакет Листа 4 Х Зеленчук Дизајн Држач За Стапчиња Карактеристики - Материјал : Керамика. - Големина : 6 х 2 х 1,5 см. - Издржлив и може да се користи за некое време. - Може да се користи и како совршен подарок за испраќање до вашите пријатели или некој што го сакате.

Други карактеристики

Најдобри понуди