.

.

Colorations® Украсете Свои Ранци Со Врвки Од Бело Платно, Комплет од 12, Чанти Што Можат Да Се Обноват, Подготвени За Украсување И создавање уникатни и personal дизајни, на учи?

Colorations® Украсете Свои Ранци Со Врвки Од Бело Платно, Комплет од 12, Чанти Што Можат Да Се Обноват, Подготвени За Украсување И

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

Што ДОБИВАТЕ : Комплет од 12 ранци со врвки од бело платно Секој ранец е висок 14 инчи и широк 12 инчи. ПОДГОТВЕНИ ЗА УКРАСУВАЊЕ : овие издржливи, платнени ранци ви даваат можност да покажете еден од еден вид дизајни каде и да ги однесете! Украсете со различни материјали, вклучувајќи боја, маркери и материјали за колаж. ОДЛИЧЕН ЗАНАЕТ со МНОГУ НАМЕНИ : ова е совршен занает за класа на уметност, спортски тимови, летни кампови, црковни групи, ВБС, роденденски забави или Дождлив Ден Декократски Занает. КВАЛИТЕТНИ МАТЕРИЈАЛИ : Направени силни за да се одржат кога занаетчиите ги додаваат своите уметнички дизајни и да држат доволно количини! Секој ранец е направен од издржливо платно. БЕЗБЕДНО : сите бои бренд производи се нетоксични и безбедни за децата. Боите Платнени Ранци со Врвки се забавен додаток САМ за СЕКАКВИ прилики. Добивате комплет од 12 ранци со бели платнени врвки. Секој ранец е висок 14 инчи и широк 12 инчи.

Други карактеристики

Најдобри понуди