.

.

Предиво 3 парчиња Златни Мини Резерви Света Кинеска Декорација-Темјан Нудејќи Жртва Јога Кристално Будистички Декоративен За Употреба Религија Држач За Тилови Чи?

Предиво 3 парчиња Златни Мини Резерви Света Кинеска Декорација-Темјан Нудејќи Жртва Јога Кристално Будистички Декоративен За Употреба Религија

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

ТИБЕТСКИ САД СТАКЛО ??Купувањето на Нашите Тибетски Будистички Чинии За Нудење Вода ќе обезбеди пријатно шопинг искуство, а нашиот Сад За Понуда ќе реши кој било од вашите проблеми ЧАША СВЕТА вода Наполнете го садот со вода и запалете лебдечки светла за чај за да создадете смирувачки амбиент. СВЕТА ВОДА чинии Сад Мала големина и голем капацитет за лесно носење и практично користење. ТЕНЏЕРЕ ЗА РАЗМАЧКУВАЊЕ Ако сте Будист или Во Будизмот, оваа чинија за нудење вода е најдобриот избор за вас. САД ЗА РАЗМАЧКУВАЊЕ Исклучителна форма : Нашата чаша за нудење вода има многу Зен - форма, а деликатната шема изгледа поделикатно. Чинијата за понуда посветува најголемо внимание на секој детал за да ја направи оваа чинија за понуда на вода да изгледа повеќе божествена и божествена. Пакетот Вклучува 3 х Карактеристики На Садот За Жртвување-Материјал : кристален тибетски сад за пеење. - Наполнете го садот со вода и запалете лебдечки светла за чај за да создадете смирувачки амбиент Жртвувајќи . - А за вашето семејство и пријатели кои Во Будизмот будистички вода сад. - Мазна површина без бруси, тоа нема да ги повреди вашите раце Поволен Сад.

Други карактеристики

Најдобри понуди