.

.

Нож за отстранување на лепак на процесорот Wendeekun 2Set, 5 во 1 IC чип поправка Тенка сечило процесор NAND отстранувач на нож за одржување на лепак за одржување на лепак за м?

Нож за отстранување на лепак на процесорот Wendeekun 2Set, 5 во 1 IC чип поправка Тенка сечило процесор NAND отстранувач на нож

DEN 144.16

Количина на стоки
Тековен

Сечилото е изработено од флексибилен челик, кој не е лесен за деформирање кога се свиткани, издржливи и цврсти Сетот за професионална алатка за поправка е погоден за расклопување и поправка на процесорот за мобилни телефони. Широк спектар на апликации, Поддршка за поправка на матична плоча, поправка на хардвер, прецизна поправка на инструменти. Удобно чувство на рака, хуманизиран дизајн, двојно сечило SK5, може да се користи за одвојување на споеви за лемење. Се користи за поправка на BGA, расклопување на чип на процесорот за мобилни телефони и поправка на мобилни телефони. Сечилото е изработено од флексибилен челик, кој не е лесно да се деформира кога се свиткани, издржливи и цврсти. Сетот за професионална алатка за поправка е погоден за расклопување и поправка на процесорот за мобилни телефони. Широк спектар на апликации, Поддршка за поправка на матичната плоча, поправка на хардвер, прецизна поправка на инструменти. Удобно чувство на рака, хуманизиран дизајн, двојно сечило SK5, може да се користи за одвојување на споеви за лемење. Се користи за поправка на BGA, расклопување на чип на процесорот за мобилни телефони и поправка на мобилни телефони.

Други карактеристики

Item Type:
 5 in 1 CPU Tool
Blade Material:
SK5 Steel
Color:
As Picture Shown
Weight:
Approx. 60.0g/2.1oz
Product Model:
TE-018
Function:
Chip removal, cleaning edge gluescratch padmotherboard parts installation and removal
Function:
Disassemble mobile phone IC chip
Application:
CPU glue removal tool
Package List:
10 x  5 in 1 CPU Tool :

Најдобри понуди