.

.

4 ПАРЧИЊА 15 АВТОМОБИЛ ПРЕДВОДЕНА Звучник Прстен Светла Декоративни Светлина Комплет Сон Боја Брка Проток Серија + RGB Растојание Прстен Светлина Коаксијален Звучни?

4 ПАРЧИЊА 15 АВТОМОБИЛ ПРЕДВОДЕНА Звучник Прстен Светла Декоративни Светлина Комплет Сон Боја Брка Проток Серија + RGB Растојание Прстен Светлина

DEN 3392.00

Количина на стоки
Тековен

ПРСТЕНИ НА ЗВУЧНИЦИТЕ-направени да се инсталираат помеѓу звучникот и површината за монтирање 2 режими на контрола : Bluetooth контрола НА АПЛИКАЦИЈАТА-BLEDIM, Rf Далечински управувач. ВОДООТПОРЕН - овие прстени се запечатени за морска употреба доколку се правилно инсталирани. Совршено е да се монтира на чамци за звучници, звучници за автомобили и други Звучници за Пауерспорт. Ние исто така продаваме различна големина : 6,5 инчи, 8 инчи,10 инчи,12 инчи,15 инчи,6*9 инчи, ве молиме кликнете на нашата продавница за да ја видите. ВОДООТПОРЕН - овие прстени се запечатени за морска употреба доколку се правилно инсталирани. Совршено е да се монтира на чамци за звучници, звучници за автомобили и други Звучници за Пауерспорт. ПРСТЕНИ НА ЗВУЧНИЦИТЕ-направени да се инсталираат помеѓу звучникот и површината за монтирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди