.

.

Организатор На Капакот На Мијалникот Ханабас Држач За Магнетен Држач Држач За Закачалка За Метален Мијалник Закачалка За Затворач За Кујнски Мијалник Магнетски О?

Организатор На Капакот На Мијалникот Ханабас Држач За Магнетен Држач Држач За Закачалка За Метален Мијалник Закачалка За Затворач За Кујнски Мијалник

DEN 139.68

Количина на стоки
Тековен

ЗАКАЧАЛКА за ЗАТКА за МИЈАЛНИК Изработени од анти- ' рѓа и цврст нерѓосувачки челик, висока цврстина, анти- , издржлив за употреба ДРЖАЧИ ЗА ПРИКЛУЧОК ЗА МИЈАЛНИК СО МАГНЕТ оваа ставка е држач за Складирање На Приклучокот за Кујнски Мијалник. Овој Држач За Цедилка За Магнетен Мијалник е изработен Од Премија и Материјал, цврст и . Погоден За Употреба Во Домашна Кујна, Можете Добро Да Го Организирате Вашиот Затворач За Мијалник Во Кујната, Удобен и Практичен. НОСИТЕЛОТ МИЈАЛНИК ЦЕДИЛКИ материјалите од нерѓосувачки челик и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. МИЈАЛНИК ЦЕДАЛКА ПРИКЛУЧОК ЗАТВОРАЧ Изберете , која има карактеристики на без ' рѓа, стабилна структура и. РЕШЕТКАТА ЗА ПРИКЛУЧОК ЗА КУЈНСКИ МИЈАЛНИК држачот за затворач за кујнски мијалник е лесен за инсталирање и употреба, ви носи многу погодност. ЗАКАЧАЛКА за ЗАТКА за МИЈАЛНИК Изработени од анти- ' рѓа и цврст нерѓосувачки челик, висока цврстина, анти- , издржлив за употреба. ДРЖАЧИ ЗА ПРИКЛУЧОК ЗА МИЈАЛНИК СО МАГНЕТ оваа ставка е држач за Складирање На Приклучокот за Кујнски Мијалник. Овој Држач За Цедилка За Магнетен Мијалник е изработен Од Премија и Материјал, цврст и . Погоден За Употреба Во Домашна Кујна, Можете Добро Да Го Организирате Вашиот Затворач За Мијалник Во Кујната, Удобен и Практичен. НОСИТЕЛОТ МИЈАЛНИК ЦЕДИЛКИ материјалите од нерѓосувачки челик и добрата изработка ја обезбедуваат неговата издржливост и практичност. МИЈАЛНИК ЦЕДАЛКА ПРИКЛУЧОК ЗАТВОРАЧ Изберете , која има карактеристики на без ' рѓа, стабилна структура и. РЕШЕТКАТА ЗА ПРИКЛУЧОК ЗА КУЈНСКИ МИЈАЛНИК држачот за затворач за кујнски мијалник е лесен за инсталирање и употреба, ви носи многу погодност. Список на пакети 1 х Карактеристики На Држачот за Приклучок За Мијалник-Материјал : организатор на затка за мијалник од нерѓосувачки Челик-Големина : 5, 00Х5, 00Х1, 00см/1, 97Х1, 97Х0 кабинет . - Боја : црн држач за сунѓер за мијалник - производот има едноставен дизајн, но многу практичен во употреба, што ви дава прекрасно искуство закачалка за приклучок за мијалник.

Други карактеристики

Најдобри понуди