.

.

ВИСК Чаши За Еднократна Употреба [Пакет од 36] - 2оз Црвени Пластични Шут Чаши - Џело Шут Чаши / Партија Застрелан Очила За Родендени, Дипломирање, Диплома, Скара &засил?

ВИСК Чаши За Еднократна Употреба [Пакет од 36] - 2оз Црвени Пластични Шут Чаши - Џело Шут Чаши / Партија Застрелан Очила За Родендени,

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

ЧАШИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА ЗА ДА ЈА ЗАПОЧНЕТЕ ЗАБАВАТА : мини чашите Со мини шут Whisc 2oz прават снимање на вашиот омилен алкохол, играње игри пред пиење и организирање забавни забави дома ветре За еднократна употреба за лесно чистење, тие се совршени за Родендени, Свадби, Домашни Забави, Забави Во Базен, Кампување, Скари или кој било друг специјален настан. СУПЕР РАЗНОВРСНИ ЧАШИ ЗА ШУТ ЗА ДОМАШНА И КОМЕРЦИЈАЛНА УПОТРЕБА : овие повеќенаменски чаши за шут може да се користат за сервирање на што било, од мини десерти, желеа и снимки од желе до зачини, сосови, салси и ореви. Тие дури прават чуда како чаши за дегустација, чаши за примероци, чаши за дегустација на вино, чаши за лекови, чаши за капење, држачи за чепкалки за заби или дури и за забавни игри со чаши за вашето дете. ОДДЕЛЕНИЕ ЗА ХРАНА, ЦВРСТИ ЧАШИ СО ШУТ ВО ЖИВОПИСНА ЦРВЕНА БОЈА : Изработени од одличен квалитет, силни и цврсти пластични материјали безбедни за храна, овие чаши за еднократна употреба се најдобриот избор што можете да го направите. Плус, тие доаѓаат во живописна, привлечна црвена боја што вие и вашите гости ќе ја сакате. Тие се дури и наредени и доаѓаат во торба што може повторно да се затвори за лесно складирање. 2 ПАКЕТИ СО ГОЛЕМА ВРЕДНОСТ ЗА ИЗБОР : овие чаши за еднократна употреба се достапни во две џебни опции : 36-пакет и 100-пакет. Одличен пакет со вредност што треба да го чувате во вашата кујна или да го додадете во резервите за забави за низа практични намени. Можете дури и да ги користите за уметност и занаети, како чаши за миење уста за вашата бања, за да го организирате вашиот накит или кој било друг мал предмет и многу повеќе. ПОКАЧЕНИ САДОВИ ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА – ПОТКРЕПЕНИ СО ГАРАНЦИЈАТА НА ВИСК : Нашиот тим На Виск се гордее со дизајнирање и создавање на најелоквентен забавен софтвер за еднократна употреба, кој е уникатен како и вашите специјални собири. Нудејќи 100% Гаранција За Задоволство Од Враќањето На Парите со сите наши партиски материјали, сега можете целосно да ја надградите partyетиката на вашата партија без ризик!. Време е За Снимки Со Најпрактичните Мини Црвени Партиски Очила Со Виски. Токму Она Што Ви Треба За Да Ги Олесните Вашите Забави!. Дали е тоа навистина забава без некои снимки или некои - широко сакани-игри за забави пред пиење?.

Други карактеристики

Најдобри понуди