.

.

Отстранување на косата на лицето за жени, безболен отстранувач на бричење на косата Епилатор за отстранување на косата за лице за лице и тример за целосна коса за ж?

Отстранување на косата на лицето за жени, безболен отстранувач на бричење на косата Епилатор за отстранување на косата за лице за лице

DEN 212.16

Количина на стоки
Тековен

Design Дизајн налик на кармин : Електричниот тример за веѓи усвојува дизајн сличен на кармин, кој е лесен во тежина, мала по големина и лесен за складирање и носење Прекинувачот со еден клуч може да го контролира работниот статус во секое време. Заобленото внатрешно сечило спречува гребнатини, што е безбедно и удобно. ♕ Влажно и суво : Телото на бричење може да се измие со вода и може да се користи за суво или влажно бричење. Може да се користи и во бањата и е лесно да се исчисти. Универзално USB полнење, повеќе методи за напојување, како што се компјутери, мобилни напори и адаптери. ♕ Електрично отстранување на влакна : Целото тело на епилаторот усвојува водоотпорен дизајн, почеток на едно копче и едноставно работење. Увезениот електроенергетски систем усвојува дизајн за намалување на бучавата, а бучавата е далеку под 60 децибели. Отстранувањето на влакна е брзо, удобно и безбедно за употреба и нема да му наштети на кожата. ♕ Алатка за разубавување : Електричниот тример на веѓите може ефикасно и брзо да ги исече веѓите без да ја повреди кожата, што е практично. Исечете ги веѓите ефикасно и брзо без да ја оштетите кожата. Може ефикасно да ја отстрани косата на вашето тело и е практична алатка за убавина. ♕ Разновидност : Овој прецизен тример на веѓите има повеќе функции, погодни за кастрење на лицето, брадата, горната усна, вратот, веѓите, образите, ушите, па дури и брадата. Можете вешто да ги исечете и исечете веѓите до посакуваната должина и да создадете чист и самоуверен изглед. Design Дизајн налик на кармин : Електричниот тример за веѓи усвојува дизајн сличен на кармин, кој е лесен во тежина, мала по големина и лесен за складирање и носење. Прекинувачот со еден клуч може да го контролира работниот статус во секое време. Заобленото внатрешно сечило спречува гребнатини, што е безбедно и удобно. ♕ Влажно и суво : Телото на бричење може да се измие со вода и може да се користи за суво или влажно бричење. Може да се користи и во бањата и е лесно да се исчисти. Универзално USB полнење, повеќе методи за напојување, како што се компјутери, мобилни напори и адаптери.

Други карактеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Removal Machine
Material:
Stainless Steel Blade + ABS Body Painting
Power Supply Mode:
1 x AA Battery (Not Included)
Cleaning Method:
Brush Cleaning
Color:
Pearly White, Bright Black (optional)
Package List:
1 x Hair Removal Machine (Battery Not Included):
1 x User Manual:
1 x Small Brush:

Најдобри понуди