.

.

uyoous Организатор На Електрични Алати, Организатори На Алатки И Организатор На Гаражни Алатки За Складирање Држач За Дупчалка За Ѕидни Монтирање За Просторија За Ал?

uyoous Организатор На Електрични Алати, Организатори На Алатки И Организатор На Гаражни Алатки За Складирање Држач За Дупчалка За Ѕидни Монтирање

DEN 1.67

Количина на стоки
Тековен

● Носивост од 150 килограми●организаторот на електричниот алат е изработен од висококвалитетен метал, задебелените лавици и зајакнатите заварени споеви можат да издржат до 150 килограми Покрај тоа, 4 претходно дупчат дупки за монтирање се дизајнирани да гарантираат силна носивост. Никогаш повеќе не грижете се за кршење на полицата или решетката за алат што паѓа од ѕидот нагоре и надолу. €Екстра Голем Капацитет●долниот слој може да складира 7 безжични вежби, горните два слоја можат да складираат други тешки алати или разни мали алати, а на страната се додаваат држач за чекан, држач за клешти и држач за шрафцигер. Овде може добро да се складираат големи кутии со алатки, вежби, батерии и многу повеќе. ●Многу Лесно Склопување●инсталирањето на држачот за дупчалка е многу едноставно, само треба да ги поврзете парчињата со завртки и да го закачите на ѕидот. Ние нудиме прирачници и додатоци за инсталација, потребни ви се само неколку минути за да соберете совршена решетка за алати за гаражни ѕидови. ●Исклучителен Подарок За Денот На Таткото Со мат боја за прскање со висока температура, нашиот држач за ѕид за складирање на багажникот е отпорен на ' рѓа, отпорен на гребење, издржлив и мазен. Организаторот на електричната алатка е најдобриот избор за давање подароци, ова е совршен подарок за татко, сопруг и брат.

Други карактеристики

Најдобри понуди