.

.

Предиво Агол Свиткување - Отстранувач Цвет За Вилушка Плевел Плевел Алатка Дворот Заштита Доказ Градинарство Отстранување Садење Бонсаи Копање Тревник Градинарс?

Предиво Агол Свиткување - Отстранувач Цвет За Вилушка Плевел Плевел Алатка Дворот Заштита Доказ Градинарство Отстранување Садење

DEN 1196.80

Количина на стоки
Тековен

ОТСТРАНУВАЧ НА ГРАДИНАРСКИ ПЛЕВЕЛРачен Рачен Плевел овој плевел е дизајниран така што не мора да копате широка дупка за да го добиете целиот корен СТАНИ ПЛЕВЕЛрачно копање тревник Плевел Одличен избор на материјали, не е лесен за деформација, долго време на употреба, безбеден и еколошки. ИЗВЛЕКУВАЧ на ОБРАБОТЛИВО ЗЕМЈИШТЕ од НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК Рачен Рачен Плевел дизајнот со компактна големина е погоден за носење и складирање, одлична текстура, нема лесно да ' РЃОСУВА и има. ГРАДИНА АЛАТКА лесно се копа и отстранува најдлабоко, осигурувајќи дека плевелите не се мелат. Список на пакети 1 х Карактеристики На Алатката За Плевене - овој плевел е дизајниран така што не мора да копате широка дупка за да го добиете целиот корен. - Големина : 35,00Х4, 50Х1, 00 см/ 13, 76Х1, 77Х0, 39 инчи. - Материјал : Нерѓосувачки Челик. - Боја : Како Што Е Прикажано. - цврст и може да се смета за вршење дури и во најтешката почва. - лесно се копа и отстранува најдлабоко, осигурувајќи дека плевелите не се мелат.

Други карактеристики

Најдобри понуди