.

.

Сад За Десерт Од Супа од Змеј,Чинија Со Житни Култури Од Рамен, Порцелански Чинии Поставено Семејство Во Стил На Четири Рачно Насликани Цртани Филмови Груба Керами?

Сад За Десерт Од Супа од Змеј,Чинија Со Житни Култури Од Рамен, Порцелански Чинии Поставено Семејство Во Стил На Четири Рачно Насликани Цртани

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Добредојдовте Во Мојата Продавница, постојат Различни Стилови На Чинии Од Кои Можете да Изберете, Доколку Имате Какви било Прашања Во Врска со Нашите Производи, Слободно Консултирајте Се Со Нас, Ние Ќе Ви Одговориме 24 Часа Материјал : Изработен Во Кина Од Керамика и, Мазен и-Гребење, Сигурна Јачина и Без Чуден Мирис.Густи Порцелански Блокови Апсорпција На Пукање, Лудило и Бранување, Силата Е Двојно Поголема Од Обичната, Немате Потреба Да Се Грижите Многу Дојде Скршен. Уникатен Дизајн : Тие Беа Цврсто Спакувани и Конструкцијата е Цврста. Широкиот Дизајн Е Одличен и за Прикажување На Прекрасни, Убави и Цврсти. Погоден За : Идеален За Салата, Супа, Гарнир, Рамен или Фо, Овошје или Житарки за Собирање. Исто Така Одлично Како Шведска маса и Скара За Сервирање Леб, Крцкави И Тортиљи, Салати од Ориз и Зеленчук. Тоа Е Совршен Подарок, Даде Како Подарок Татко Мајка Дете Постар Пријател Омилена Личност. Добредојдовте Во Мојата Продавница, постојат Различни Стилови На Чинии Од Кои Можете да Изберете, Доколку Имате Какви било Прашања Во Врска со Нашите Производи, Слободно Консултирајте Се Со Нас, Ние Ќе Ви Одговориме 24 Часа. Материјал : Изработен Во Кина Од Керамика и, Мазен и-Гребење, Сигурна Јачина и Без Чуден Мирис.Густи Порцелански Блокови Апсорпција На Пукање, Лудило и Бранување, Силата Е Двојно Поголема Од Обичната, Немате Потреба Да Се Грижите Многу Дојде Скршен. Уникатен Дизајн : Тие Беа Цврсто Спакувани и Конструкцијата е Цврста. Широкиот Дизајн Е Одличен и за Прикажување На Прекрасни, Убави и Цврсти. Погоден За : Идеален За Салата, Супа, Гарнир, Рамен или Фо, Овошје или Житарки за Собирање.

Други карактеристики

Најдобри понуди