.

.

150 парчиња/Поставени Точки За Отпадоци Вреќи За Ѓубре Пластични Силни Кеси За Кујна Бања Канцеларија

150 парчиња/Поставени Точки За Отпадоци Вреќи За Ѓубре Пластични Силни Кеси За Кујна Бања Канцеларија

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

1 Кесите за отпадоци се направени од чист материјал, сјајна површина без нечистотии, мазен допир и без мирис. Повеќе еколошки и безопасни за човечкото тело. Постојат 4 бои на нашите мали кеси за ѓубре, вклучуваат Сина, Црна, Жолта, Зелена. Тие пристигнуваат во уредна ролна, совршена за складирање. Овие кеси имаат добра цврстина, подебели и не се раскинуваат лесно. Отпорен на солзи, отпорен на истекување, перфориран, пријателски за компактор. Укажува на дизајнот. Јасните точки на дизајнот ги прават кесите за ѓубре лесно да се соблечат од ролната. Дизајн на врвка, заштита на вашите раце. Дизајнот на врвката за влечење може да ги заштити вашите раце од повреда. Кесите за отпадоци се направени од чист материјал, сјајна површина без нечистотии, мазен допир и без мирис. Повеќе еколошки и безопасни за човечкото тело. Постојат 4 бои на нашите мали кеси за ѓубре, вклучуваат Сина, Црна, Жолта, Зелена. Тие пристигнуваат во уредна ролна, совршена за складирање. Овие кеси имаат добра цврстина, подебели и не се раскинуваат лесно. Отпорен на солзи, отпорен на истекување, перфориран, пријателски за компактор. Укажува на дизајнот. Јасните точки на дизајнот ги прават кесите за ѓубре лесно да се соблечат од ролната. Дизајн на врвка, заштита на вашите раце. Дизајнот на врвката за влечење може да ги заштити вашите раце од повреда. Опис : кесите за ѓубре од 150 парчиња/Комплет се дизајнирани за канцеларија, кујна, дневна соба, спална соба, бања, чистење на отпадоци од домашни миленици, пелени за бебиња и гаража, овие мали облоги за корпи, исто така, можат да складираат ќебиња, книги и облека според сезоната и да ги организираат вашите празнични украси.Спецификација : Материјал : ЈП +Пвц Боја : Сина, Црна, Жолта, Зелена Количина : 10 ролни/пакување (15 парчиња/ролна, вкупно 150 парчиња) Големина : 45 см x 50cm Applicable Корпа За Отпадоци Кесите за отпадоци се направени од чист материјал, сјајна површина без нечистотии, мазен допир и без мирис.

Други карактеристики

Material:
PE +PVC
Color:
Blue, Black, Yellow, Green
Quantity:
10rolls/pack (15pcs/roll, 150pcs in total)
Size:
45cm x 50cm
Applicable Trash Can:
Diameter≤28cm, Capacity≤30L
Features:
1. The trash bags are made of pure material, glossy surface free of impurities, smooth touch and no smell. More environmentally friendly and harmless to the human body.:
2. There are 4 color of our small garbage bags, include Blue, Black, Yellow, Green. They arrive in a neat roll, perfect for storage.:
3. These bags have good toughness, thicker and are not easily torn. Tear-resistant, leak-proof, perforated, compactor friendly.:
4. Points off design. The clear points off design makes garbage bags easily taken off from the roll.:
5. Drawstring design, protecting your hands. The drawstring design can protect your hands from being hurt.:
6. Multipurpose and convenient. Not only a trash can liners for office, kitchen, living room, bedroom, bathroom, cleaning pet’s litter, baby diapers and garage, these small bin liners can also store blankets, books and clothes according to season, and organize your holiday decorations.:
Package Included:
1 x 150Pcs/Set Drawstring Trash Bags :

Најдобри понуди