.

.

Електричен сад за покривање со прашина, електричен чекан за капакот на капакот на капакот за прашина од шифри од 125мм Внатрешен дијаметар на светлосен светлосен св?

Електричен сад за покривање со прашина, електричен чекан за капакот на капакот на капакот за прашина од шифри од 125мм Внатрешен

DEN 267.68

Количина на стоки
Тековен

Транспарентно и еластично : може да биде близу до wallидот кога е во употреба, ефикасно спречувајќи да се шири наоколу, погодно за подобрување на домот крилјата на крилјата. Електричен чекан за покривање на чекан. Опсег на примена : Електричен покривка на чекан има умерена големина, широко користена, погодна за пила за дупка од 16‑125мм, лесна за ракување. Врвот на крилјата на крилјата. Лесно за склопување : Колекционер на вежба, лежиштето е вградено, лесно се расклопува и склопува, на вашето здравје од прашина. Ние нудиме услуга за враќање на поврат. Ако не сте задоволни со вашето искуство или производ за купување, ве покануваме да контактирате со нас за да можеме да го решиме проблемот. Големина на производот : Големината на капакот на електричен чекан е околу 15x15x7cm / 5.8in, внатрешниот дијаметар е околу 125мм / 4.dood изработка : Исклучителна изработка, прекрасен дизајн на изглед, обезбедување одлично со искуство, погодно за електричен чекан и вежба.

Други карактеристики

Item Type:
Electric Hammer Dust Cover
Product Material:
Plastic
Color:
As Pictures Shown
Weight:
Approx. 75g / 2.6oz
Product Size:
Approx. 15x15x7cm / 5.9x5.9x2.8in
Product Inner Diameter:
Approx. 125mm / 4.9in
Scope of Application:
Electric Hammer, Hole Saw, etc.
Package List:
1 x Dust Cover:

Најдобри понуди