.

.

Комплет за пиштол со пиштол со песок Asixxsix, 6000rpm Преносен песок, рачен воздушен песок Blaster 90psi Гравитација на песок за прскање со песок за прскање со челик за челик, ст?

Комплет за пиштол со пиштол со песок Asixxsix, 6000rpm Преносен песок, рачен воздушен песок Blaster 90psi Гравитација на песок за прскање

DEN 556.80

Количина на стоки
Тековен

【Ефикасна употреба】 Опсегот на оперативен притисок е 70‑150 psi, што овозможува и висока работна ефикасност, па дури и прскање Високо компатибилен со повеќето компресори на воздухот и неговите компоненти, песокот е многу едноставен за работа. 【Широка алатка】 Елиминирајте го посредникот и справете се со кој било проект со нашиот комплет за динамичен песок. Погодно за стакло гравирање и отстранување на боја, 'рѓа, нечистотија, мов и скала на топла када, плочка и така натаму. 【Широко совпаѓање】 Нашиот пиштол за песок беше дизајниран да поддржува најразлични медиуми за широк спектар на апликации за експлозија, избираат помеѓу челик, стаклена мушка, силиконски карбид, алумина за враќање и спречување на корозија на најтешките површини. 【Лесно за носење】 рачен зафат на рамки е ергономски, лесен и преносен, во голема мерка го поедноставува дневното складирање и носење за паметно работење. Лесен за употреба и чување, направете ја секоја ставка да изгледа добра како нова со вашата нова разноврсна алатка. 【Квалитетна посветеност】 Ние стоиме зад квалитетот на нашите производи. Ако од која било причина не сте задоволни од набавката, ве молиме контактирајте не. Ние нудиме 30-дневни пари назад и 12-месечна гаранција. 100% гаранција за задоволство за купување без ризик!. 【Ефикасна употреба】 Опсегот на оперативен притисок е 70‑150 psi, што овозможува и висока работна ефикасност, па дури и прскање. Високо компатибилен со повеќето компресори на воздухот и неговите компоненти, песокот е многу едноставен за работа. 【Широка алатка】 Елиминирајте го посредникот и справете се со кој било проект со нашиот комплет за динамичен песок. Погодно за стакло гравирање и отстранување на боја, 'рѓа, нечистотија, мов и скала на топла када, плочка и така натаму. 【Широко совпаѓање】 Нашиот пиштол за песок беше дизајниран да поддржува најразлични медиуми за широк спектар на апликации за експлозија, избираат помеѓу челик, стаклена мушка, силиконски карбид, алумина за враќање и спречување на корозија на најтешките површини.

Други карактеристики

Item Type:
Sandblaster
Operating Pressure Range:
70-150 PSI
Operating Average Pressure:
90 PSI
Tank Capacity:
600cc, 18 oz. 
Air Consumption:
7.0scfm, 198l/min
No Load Speed:
6000RPM
Air Intake:
20 mesh filter, 1/4in
Abrasive Size:
46-100 Grit
Nozzle Size:
2-15/16in L, 7/32in DIA
Spray Hole Diameter:
Approx. 5mm / 0.2in
Package List:
1 x Sandblaster:
1 x User Manual:
Note:
1. When working, do not aim the gun nozzle at any part of people or animals to avoid accidental injury. :
2. The product does not have a pneumatic nozzle, you need to buy it yourself. The air inlet thread is 1/4in. :

Најдобри понуди