.

.

Автомобил Освежувач На Воздух Шишиња Со Дифузор 5 парчиња Празно Шише Со Дифузор За Есенцијално Масло 8мл Стаклено Шише Со Парфеми Есенцијални Масла Дифузор За Воз?

Автомобил Освежувач На Воздух Шишиња Со Дифузор 5 парчиња Празно Шише Со Дифузор За Есенцијално Масло 8мл Стаклено Шише Со Парфеми Есенцијални

DEN 1532.80

Количина на стоки
Тековен

Капачето е направено со дрво за голема издржливост, но доволно дише за да ја ослободи вистинската количина на арома за да го наполни вашиот автомобил/соба Овие празни стаклени шишиња со клип се совршени за чување парфем, есенцијални масла, билки,мирис или други. Празно шише со парфем, може да се наполни со етерични масла, парфем и мирис, да го направи воздухот во вашиот автомобил посвеж. Можете да го декорирате вашиот автомобил или да го користите како дифузор. Користете ги вашите омилени етерични масла за да уживате во прекрасно патување, да го ослободите стресот, да го ослободите заморот и да освежите. Лесен за употреба : Дизајнирано Со клип, шишето може да се исече и на излезот за воздух во автомобилот или на излезот на климатизерот за свеж воздух. Спецификација : ќе добиете 5 парчиња празно стакло Автомобил Освежувач На Воздух шишиња Дифузор, не се вклучени парфем или Есенцијално Масло. Шишињата може да се полнат со етерични масла, мирис итн., за да се создаде романтична Атмосфера Капачето е направено со дрво за голема издржливост, но доволно дише за да ја ослободи вистинската количина на арома за да го наполни вашиот автомобил/соба со Испарливи топчиња кои ослободуваат долготрајни мириси на автомобили.

Други карактеристики

You will get 5 pcs empty glass Car Air Freshener Diffuser bottles,not included the perfume or Essential Oil.:
Bottles can be filled with essential oils, fragrance etc,to create romantic atmosphere:
Cap is made with wood for great durability but breathable enough to release just the right amount of aroma to fill your car/room:
With Volatile balls that release long-lasting car scents. and the ball can be adjusted up and down:
The clip is very resistant and easy to use, by just attaching it to your car vent. It will stick just perfectly, without falling during bumps.:
Item Type:
Car Perfume Bottle .
Size:
4.85cm*2.65cm.
Material:
Glass+wood
Capacity:
8ml
Package Included:
5 pcs Perfume Bottle:
How to use:
1. Unscrew the cap and put in the perfume.:
2. Rotate the cork.:
3. clip it on the car air outlet .:

Најдобри понуди