.

.

Двојно намалување на мелници за мелница, превртена конусна burr датотека Yg8 легура n форма двојно намалување на мелница за мелница n обликот на датотеката со двојно на

Двојно намалување на мелници за мелница, превртена конусна burr датотека Yg8 легура n форма двојно намалување на мелница за мелница n обликот

DEN 139.52

Количина на стоки
Тековен

Висок квалитет на обработка : Може да се обработат висок квалитет на обработка, висока завршница и разни шуплини со висока точност Легура YG8 : Направено од зацементирана карбид YG8, животниот век на услугата е 8 пати поголема од издржливоста на алатките HSS. Примена : Широко се користи за метални производи, производство на алатки, инженеринг, инженеринг на модели, резба од дрво, производство на накит, заварување, комерција, кастинг, дебагирање, итн. користете, безбедни и сигурни. Едноставен за употреба : Едноставен и удобен за употреба, може да ја намали силата на трудот и да ја подобри работната околина. Висок квалитет на обработка : Може да се обработат висок квалитет на обработка, висока завршница и разни шуплини со висока точност. Легура YG8 : Направено од зацементирана карбид YG8, животниот век на услугата е 8 пати поголема од издржливоста на алатките HSS. Примена : Широко се користи за метални производи, производство на алатки, инженеринг, инженеринг на модели, резба од дрво, производство на накит, заварување, комерција, кастинг, дебагирање, итн. користете, безбедни и сигурни. Едноставен за употреба : Едноставен и удобен за употреба, може да ја намали силата на трудот и да ја подобри работната околина. Спецификација : Тип на ставка : Инвертиран конусен материјал за датотеки : YG8 модел на легура : NX1213 Тип на слот : Двоен слот Облик на сечилото : Превртен конусен сечило Дијаметар на Шанк Дијаметар : приближно.

Други карактеристики

Item Type:
Inverted Cone Burr File
Material:
YG8 Alloy
Model:
NX1213
Slot Type:
Double Slot
Blade Shape:
Inverted Cone
Blade Shank Diameter:
Approx. 6mm / 0.24in
Blade Diameter:
Approx. 12mm / 0.47in
Blade Length:
Approx. 13mm / 0.51in
Package List:
1 x N Shape Burr File:
Note:
1. When the cemented carbide file is used on pneumatic or electric tools, the speed is generally 6000‑40000rpm, and the tool must be clamped.:
2. The cutting direction should move evenly from right to left, and reciprocating cutting cannot be performed like using a grinding wheel, be careful not to use excessive force (the pressure generally does not exceed 4 kg).:

Најдобри понуди