.

.

Bestonzon 60PCS забава застрелано вино со мулти-функција чаши за мушка, фаворизираат монистра за свадбени декоративни чаши дизајн и на ѓердани ѓердани материјали за ерге?

Bestonzon 60PCS забава застрелано вино со мулти-функција чаши за мушка, фаворизираат монистра за свадбени декоративни чаши дизајн

DEN 2.00

Количина на стоки
Тековен

Куп на забавни монистра-Куп на забавни забави за коктели, вино, шампањ, ракија и многу повеќе Мулти-функционални чаши за шут- дизајн на ѓердан, ви овозможуваат да уживате во добрите времиња со семејството и пријателите со оваа чаша за вино. Застрелани пластични чаши-Ослободување на врвен материјал ABS, здрав и издржлив, што може да ви послужи долго време. Снимки со ѓердан од невестата и младоженецот- Површината е мазна и бесплатна и нема да ви наштети на устата и рацете. Практични чаши за снимки- можете да ги испратите на вашите семејства и пријатели како подарок, тие ќе бидат среќни за овој и практичен производ. Куп на забавни монистра-Куп на забавни забави за коктели, вино, шампањ, ракија и многу повеќе. Мулти-функционални чаши за шут- дизајн на ѓердан, ви овозможуваат да уживате во добрите времиња со семејството и пријателите со оваа чаша за вино. Застрелани пластични чаши-Ослободување на врвен материјал ABS, здрав и издржлив, што може да ви послужи долго време. Снимки со ѓердан од невестата и младоженецот- Површината е мазна и бесплатна и нема да ви наштети на устата и рацете. Практични чаши за снимки- можете да ги испратите на вашите семејства и пријатели како подарок, тие ќе бидат среќни за овој и практичен производ. Пакетот вклучува карактеристики на ѓердани од 12 x шут чаша- материјал : ABS- материјал со висока оценка, флексибилност и одлична издржливост, лесен за употреба, декоративни и убави, за долг животен век.

Други карактеристики

Најдобри понуди