.

.

WWQ Преклопен Фитнес Педал Издржлив Мускулен Нога Истегнување Одбор Дома Стенд-ап Масажа За Слабеење Носилки Погоден За Дома,Канцеларија, Патување и Внатрешни Спор?

WWQ Преклопен Фитнес Педал Издржлив Мускулен Нога Истегнување Одбор Дома Стенд-ап Масажа За Слабеење Носилки Погоден За Дома,Канцеларија,

DEN 782.24

Количина на стоки
Тековен

АПС еколошки материјал, невкусен, издржлив и отпорен на корозија, лесен за чистење и не-деформабилен Помага да ги направите вашите мускули почувствителни за време на вежбањето, помагајќи ви правилно да се истегнете и да ја намалите можноста за повреда. Исто така, придонесува за обновување на нозете Во Форма На Х, о-нозе, олеснување на плантарниот фасциитис, повреди на ахиловата тетива, соеви на теле и други болки во глуждот. Текстура површина за да се спречи лизгање. Пренослив и лесен за склопување, подготвен за употреба. Погоден за домашни, канцелариски, патувања и спортови на отворено во затворен простор. Ние сме тука да ви служиме што е можно подобро!Бидејќи користиме меѓународна логистика, обично ни требаат 25-35 дена за да испорачаме. Ако не го добиете во рок од 40 дена, ве молиме контактирајте не во време спецификација : Тип : Мускул Носилка Нога одбор производ материјал : АБС материјал големина на производот : големина е 30, 5х27cmproduct оптоварување : 120kg1 x Истегнување На Мускулите Забелешка : 1.

Други карактеристики

Type:
Muscle Stretcher Foot Board
Product material:
ABS material
Product size:
size is 30.5X27cm
Product load:
120kg
1 x Muscle Stretcher:
Notice:
1. Actual color may be slightly different from the image due to different monitor and light effect. Please allow minor deviation due to manual measurement.:
We love our customers and take pride in providing a pleasant shopping experience. If you have any questions about our products, please feel free to contact us. :

Најдобри понуди