.

.

Мечка пилотски автомобил освежувач на воздухот, Huijutchen симпатичен ротирачки пропелер автомобил Авион Авион излез за вентилатор, дифузер за клип, креативен аромате?

Мечка пилотски автомобил освежувач на воздухот, Huijutchen симпатичен ротирачки пропелер автомобил Авион Авион излез за вентилатор, дифузер

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

Design Дизајн на цртани мечки】 сладок освежувач на воздухот со помош на симпатичен дизајн на мечка, главните форми се пилот на мечки, а боите се црни Магнетната горната обвивка на мечката може да се отвори и може да се стави во таблетите за мирис. Сечилата на издувните гасови на воздухот нежно ротираат, исто како и мини вентилатор, истовремено додавајќи повеќе забава. 【Елегантен мирис】 Смешен освежувач на воздухот во автомобилот има 2 вида мириси за кои може да изберете, вклучувајќи мириси на океаните и мириси на колоната, лесно може да лебди на секој агол на автомобилот со ротација на вентилаторот на цртаните мечки, одлично за дезодоризирање на нови автомобили и Мирисот може да трае долго време, донесувајќи пријатно расположение за возење. 【Разновидни апликации】 Покрај декорацијата на автомобилските отвори, овие освежувачи на воздухот за вентили за вентили за вентили е исто така погоден за декорација на климатизација на различни места, како што се трпезарија, дневна соба, спална соба, кујна, бебе соба, студија, бања, канцеларија , кафуле, трпезарија, итн. 【Лесно за инсталирање】 Освежувач на воздухот за вентилатор користи мек силиконски клип, ја зголемува стабилноста, не го оштетува излезот на воздухот, е едноставна инсталација, е стабилна и не паѓа. Вклучен пакет : 1* слатко освежувач на воздухот за автомобил, 2* миризливи таблети (мирис на колонска вода+мирис на океанот). 【Идеален избор за подароци】 освежувачот на воздухот со мечки има исклучителна изработка и дизајн, без разлика дали сте пушач или вашиот автомобил мириса лошо, можете да го користите овој клип за мириси на автомобили за да го подобрите квалитетот на воздухот во вашиот автомобил. Можете да го користите како подарок за вашите пријатели, хобистите на автомобили сигурно ќе го сакаат тоа многу кога ќе го добијат. На децата исто така ќе им се допадне!. Design Дизајн на цртани мечки】 сладок освежувач на воздухот со помош на симпатичен дизајн на мечка, главните форми се пилот на мечки, а боите се црни. Магнетната горната обвивка на мечката може да се отвори и може да се стави во таблетите за мирис. Сечилата на издувните гасови на воздухот нежно ротираат, исто како и мини вентилатор, истовремено додавајќи повеќе забава. 【Елегантен мирис】 Смешен освежувач на воздухот во автомобилот има 2 вида мириси за кои може да изберете, вклучувајќи мириси на океаните и мириси на колоната, лесно може да лебди на секој агол на автомобилот со ротација на вентилаторот на цртаните мечки, одлично за дезодоризирање на нови автомобили и Мирисот може да трае долго време, донесувајќи пријатно расположение за возење.

Други карактеристики

Најдобри понуди