.

.

Личен Вентилатор За Ладење plllaaoo, Прилагодлив Вентилатор без Сечила, USB Вентилатор за Полнење Со Батерија И USB Кабел За Податоци, Вентилатор За Висечки Врат За Домашн

Личен Вентилатор За Ладење plllaaoo, Прилагодлив Вентилатор без Сечила, USB Вентилатор за Полнење Со Батерија И USB Кабел За Податоци,

DEN 836.80

Количина на стоки
Тековен

Широкоаголен ветер, природен и удобен, иновативен широкоаголен ветер, дува директно на лицето, жешкото лето носи свежина Прилагодлив вентилатор, три‑брзинско прилагодување на ветерот може да се префрли по желба, може да се избере мек ветер, ладен ветер, силен ветер. Интимен дизајн на јаже, каросеријата е опремена со врвка, која може да се земе или закачи за лесна употреба при излегување и фотографирање. Долго траење на батеријата, мал вентилатор, голема енергија, долготрајно траење на батеријата, вградена батерија со голем капацитет од 1200m Ah, почнуваат да се користат со полнење. Мал и пренослив, лесниот мини вентилатор може да се користи за закачување на вратот при патување, а лесен е за носење во текот на целиот ден. Спецификација : Тип На Ставка : Фанматеријал : АБС+Силиконска Тежина : Прибл.5 oz Voltage : 5vcurrence : 1 APower : 1-3wbatery : Полимерна Литиумска Батерија 1200mah (вклучено)Време На Употреба : околу 2-7 Часа Како Да Се Користи : Кликнете на прекинувачот еднаш за да се префрлите на првата брзина, кликнете на прекинувачот двапати на втората брзина, кликнете на прекинувачот три пати за да се префрлите на третата брзина и кликнете прекинувач четири пати потоа исклучете.

Други карактеристики

Item Type:
Fan
Material:
ABS+Silicone
Weight:
Approx. 155g / 5.5oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
1-3W
Battery:
Polymer Lithium Battery 1200mAh (included)
Use Time:
About 2-7 Hours
How to Use:
Click the switch once to switch to the first gear, click the switch twice to the second gear, click the switch three times to switch to the third gear, and click switch four times then turn off.:
Package List:
1 x Electric Fan1 x Manual1 x USB Data Cable 
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Најдобри понуди