.

.

Fomiyes преносен дифузер DIY дифузер за коса анти-скалинг фен за фен, универзален дифузер за коса, топли алати дифузер за сушење на косата, дифузер за дифузер, фен за фен ?

Fomiyes преносен дифузер DIY дифузер за коса анти-скалинг фен за фен, универзален дифузер за коса, топли алати дифузер за сушење на

DEN 3.33

Количина на стоки
Тековен

Дифузер за фен за коса-Направен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба Универзален дифузер-Дифузер за фен за коса од мрежи изработен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба. Брз дифузер за сушење-изработен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба. Дифузер за чорапи за коса за фен- без помош од нив, можете да добиете и убава коса. Покрив за ветер за фен за коса- едноставен дизајн, за дома или коса салон. Itе го користите лесно, само прикачете го со фен за коса. Дифузер за фен за коса-Направен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба. Универзален дифузер-Дифузер за фен за коса од мрежи изработен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба. Брз дифузер за сушење-изработен од анти-скалинг сунѓерски материјал, издржлив и безбеден за трајна употреба. Дифузер за чорапи за коса за фен- без помош од нив, можете да добиете и убава коса. Покрив за ветер за фен за коса- едноставен дизајн, за дома или коса салон. Itе го користите лесно, само прикачете го со фен за коса. Пакетот вклучува 1 x Карактеристики на дифузер за фен за коса - Големина : околу 12x12x3 cm; 4,72x4.81inches капакот на фен за коса. - Материјал : сунѓер топло.

Други карактеристики

Најдобри понуди