.

.

Gorgecraft 3 ролни рефлексивна опасност за предупредување лента црвена жолта боја со висок интензитет водоотпорен рефлектор безбедносен лента за означување на ленти з?

Gorgecraft 3 ролни рефлексивна опасност за предупредување лента црвена жолта боја со висок интензитет водоотпорен рефлектор безбедносен

DEN 129.44

Количина на стоки
Тековен

Пакет и големина : 3 ролна x Рефлективна лента за предупредување за опасност, долга 3м, 49мм/1,93 инчи ширина, доволно за најразлични површини како метал, дрво, пластика и најлон, одлично за обележување или како рефлектор Квалитетен материјал : Сообраќајната лента е изработена од силен леплив материјал, водоотпорен и отпорен на солзи, цврсти и дебели доволно за да се задржи добро на сува или влажна површина, без да се грижи за виткање. Висока видливост : Оваа лента за предупредување за подот има светло жолта и црвена боја со рефлексивни чаршафи, помага да се подигне свеста за опасните области и да се задржат луѓето безбедни во мракот. Отпорен на солзи : Само исечете ја секоја лента и притиснете ја цврсто против подот за да задржите добра адхезија, лентата обезбедува отпорност на јачина и солза. Широка примена : Снимката за предупредување за предупредување може да се користи за обележување на приколки, чамци, шлем, автомобили, велосипеди, моторцикли, возила, бродови, патишта, гаражи за паркирање, локации за складирање, складиште и каде било што треба да го обележите. Пакет и големина : 3 ролна x Рефлективна лента за предупредување за опасност, долга 3м, 49мм/1,93 инчи ширина, доволно за најразлични површини како метал, дрво, пластика и најлон, одлично за обележување или како рефлектор. Квалитетен материјал : Сообраќајната лента е изработена од силен леплив материјал, водоотпорен и отпорен на солзи, цврсти и дебели доволно за да се задржи добро на сува или влажна површина, без да се грижи за виткање. Висока видливост : Оваа лента за предупредување за подот има светло жолта и црвена боја со рефлексивни чаршафи, помага да се подигне свеста за опасните области и да се задржат луѓето безбедни во мракот. Отпорен на солзи : Само исечете ја секоја лента и притиснете ја цврсто против подот за да задржите добра адхезија, лентата обезбедува отпорност на јачина и солза.

Други карактеристики

Material:
Strong Adhesive
Size:
3m long, 49mm/1.93 inch width
Unique Design:
1. The traffic tape is made of strong adhesive material, waterproof and tear-resistant, sturdy and thick enough to hold up well on dry or wet surface, without worry about curling.:
2. This floor warning tape has bright yellow and red color with reflective sheets, help to raise awareness of dangerous areas and to keep people safe in the dark.:
3. Just trim each strip and press it firmly against the floor to keep a good adhesion, the tape provides strength and tear resistance.:
4. The warning caution tape can be used for marking trailers, boats, helmet, cars, bicycles, motorcycle, vehicles, ships, roads, parking garages, storage locations, warehousest and anywhere you need to mark. :

Најдобри понуди