.

.

Облека За Нега на пациенти, Летни Отворени Панталони За Прикривање Меѓуножје, Панталони За Инконтиненција На Урина, Помагала За Инконтиненција На Пациенти Во Крев?

Облека За Нега на пациенти, Летни Отворени Панталони За Прикривање Меѓуножје, Панталони За Инконтиненција На Урина, Помагала За

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

€®Материјал За ткаенина Q : овој комбинезон за нега на пациенти е изработен од чиста памучна ткаенина, која дише, лесна и удобна и го намалува притисокот за нега €●Отворете го предниот и задниот капак на меѓуножјето на меѓуножјето q : тоа е особено погодно за нега во кревет. Листот од смоква се крева за време на доењето, а листот од смоква е покриен кога не е потребна грижа за да се избегне срам за пациентите. Панталони дизајн на џеб за панталони : Дизајнот на Џебот за Панталони За Нега На Пациенти е погоден за носење лекови, мобилни телефони, дневни потреби итн., а може да се стави и во вреќа со урина за остомија. Е-пошта : заштеда на Време за старателите. заштитете ја приватноста на пациентот, делумно отворање и затворање, избегнувајте срам, што е добро за фигурата, дури и стоејќи и лежејќи, тие исто така можат лесно да се ослободат. некој затворен во кревет или постари лица.Потребна е хируршка операција и одмор во кревет. Скршени пациенти, постоперативна нега и рехабилитација, нега на рани, незгодно за носење соблечени луѓе. Оваа Облека За Нега На Пациенти изработена од памук, дише, лесна и удобна, удобна и дише, го намалува притисокот на грижата. ➷ Карактеристика : 1 : отворени панталони за меѓуножје, со предна и задна покривка, што е особено погодно за нега на одмор во кревет. Капакот е отворен кога дои и покриен кога не е потребен за да се избегне непријатност кај пациентот. 2 : дизајнот на џебот за панталони е погоден за носење лекови, мобилни телефони, дневни потреби итн., а може да се стави и во вреќа со урина за остомија.

Други карактеристики

Name:
incontinence care pants
Main fabric material:
cotton
Waist type:
high waist
Applicable gender:
unisex
Color classification:
light gray
Thickness:
Thin Section
Gross weight:
0.4kg
Elasticity:
Moderate
Comfort:
Soft
Size information:
M:
Pants length (CM)
L:
Pants length (CM)
XL:
Pants length (CM)
XXL:
Pants length (CM)
➷ Packing list:
incontinence care pantst×1:
➷ Note:
Due to different manual measurement methods and display screens, there may be errors in product size and color, please understand! :

Најдобри понуди