.

.

СЕГА, Комплети За Сликање Дијаманти За Возрасни, Комплет За Уметност Со Дијаманти, Комплет За Сликање Со 5д Дијаманти Целосна Вежба Тркалезна Вежба За Декор На Ѕид, ?

СЕГА, Комплети За Сликање Дијаманти За Возрасни, Комплет За Уметност Со Дијаманти, Комплет За Сликање Со 5д Дијаманти Целосна Вежба

DEN 95.84

Количина на стоки
Тековен

ИСКУСЕН ДИЗАЈНЕРСКИ ТИМ : со цел да го претставиме најдобриот ХД ефект на платно, нашите повеќе од три години искуства дизајнерите трошат многу време за да се фокусираат на совпаѓање на најдобрата соодветна комбинација на платно и дијаманти за секоја слика ВИСОКОКВАЛИТЕТЕН МАТЕРИЈАЛ : Сега Е платно направено од висококвалитетна текстилна ткаенина од полиестер-памук, која може брзо да се срамни со земја откако ќе се навива без брчки. Дебелината е поголема од повеќето исти производи. ПРОФЕСИОНАЛЕН ИЗБОР НА СИМБОЛИ : зголемениот, задебелен фонт ги прави овие симболи на платното јасни и лесни за читање.Сега ја избегнував истовремената употреба на слични симболи, како 9/6,W/M, O/0 I/1 итн. ЖИВОТ НА РЕЛАКСАЦИЈА : Завршувањето на сликата со дијаманти е ефикасен процес што може да го смири вашето тело и ум,нека секој од нас излезе од нашиот зафатен живот и да и даде одмор на душата. Покрај тоа, можете да уживате ВО самото искуство за правење уметнички дела со вашето семејство.

Други карактеристики

Најдобри понуди