.

.

Детски слушалки за Bluetooth, безжични слушалки за безжични уши, 5,0 слушалки, удобни протеини и складирање на преклопување, музички плеер со хифи со микрофон Bluetooth безжи?

Детски слушалки за Bluetooth, безжични слушалки за безжични уши, 5,0 слушалки, удобни протеини и складирање на преклопување,

DEN 1.00

Количина на стоки
Тековен

Импресивен звук моќен возач од 40мм може да донесе стерео ефект со висока верност Дизајнот на увото перниче за завиткување ви овозможува да се изгубите во музиката!. Поддршка безжична и жица : Безжичен режим : Батеријата може да се ажурира на 4-8 часа време на музика/време на разговор на едно полнење. Modeичен режим : Можете исто така да ги користите како жични слушалки со вклучен аудио кабел. Преносен и прилагодлив дизајн, прилагодливата лента за глава не е дизајнирана само да заштеди простор на вашата работна маса. Best GIFT FOR KIDS : Our Yurlgst kids bluetooth headphones combines elements of music,lights,color together,make your kids to be the shining star,always attract other's attention on the whole party.best kids gift choice for Thanks giving day, Christmas day, Ден на отворање на училиште, ден на роденден и сл. Најдобар подарок за Божиќ/роденден/Велигден/Денот на денот/наградата за натпревари во училиштата/разни фестивали подароци; Подобрениот квалитет на длабокиот бас звук ќе го направи попривлечен и практичен; Компатибилни уреди : Мобилни телефони.

Други карактеристики

Најдобри понуди