.

.

Комплет за Лак За нокти СО 120W U V LED Ламба За Нокти, 33 Парчиња Есенски Зимски Голи Виолетови гел-Лак Комплет Впие сјајни &засилувач; Мат Основен Капут Алатки За Нокти З?

Комплет за Лак За нокти СО 120W U V LED Ламба За Нокти, 33 Парчиња Есенски Зимски Голи Виолетови гел-Лак Комплет Впие сјајни &засилувач;

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Што Добивате : 36 ПАРЧИЊА Гел Комплет за лак за нокти СО 120w U V ЛЕСНА ЛЕД Ламба за Нокти, 33 популарни Бои Натопете Гел-лак (7ml секое шише), 3 x Без Основа За Бришење И Сјаен И Мат Врвен Слој (7ml секое шише), доаѓајќи со додатоци за уметност за нокти и комплети за декорација НА нокти НАПРАВЕТЕ САМИ дома ЗА да ги завршите сите форми што ви се допаѓаат! 33 Бои Гел лак Комплет : 33 Парчиња прекрасни нијанси на популарни и трендовски бои, погодни за пролет, лето, fall, зима и секојдневен рутински живот! Нема повеќе борба да одлучите кои бои треба да ги изберете. Глам и сјај дизајните на ноктите можат слободно да се завршат со овие живописни гел-лакови во боја. 120w Супер Брза Ламба За Нокти : Моќно и Ефикасно, оваа светилка има 36 квалитетни LED ДИОДИ кои можат максимално да заштедат време на лекување од 70%. Совршено може да излечи секакви производи ОД УВ/ЛЕД гел. Со паметен автоматски сензор и лцд-екран, 4 тајмери лесен за употреба. Отстранлив дизајн на дното за лекување на прстите и голем простор за подобрување на искуството.

Други карактеристики

Најдобри понуди