.

.

Премиум кафе Урн и диспензер за топол пијалоци, автоматска контрола на температурата голем капацитет со брзо подготовка на лесна подготвител и чистење, дома/комер?

Премиум кафе Урн и диспензер за топол пијалоци, автоматска контрола на температурата голем капацитет со брзо подготовка на лесна подготвител

DEN 945.60

Количина на стоки
Тековен

Design Дизајн на детали : 1 Голем капак, лесен за чистење и пополнување; 2. Преносна рачка, лесна за движење и носење; 3. Ослободете ја тапа, густ материјал, висока температура и ниска температура. ◆ Голем капацитет : Овој потопол пијалок има капацитет од 28 L/38 L/48 L/58 L/68 L, што може да обезбеди топли пијалоци за многу луѓе истовремено, да избегнете чести полнење. Можете да додадете топли пијалоци како што се кафе, чај, вода, млеко, супа, чоколадо, итн. И да ја задржите температурата долго време. Совршен за употреба дома, во канцеларија или за време на забави. ◆ Останува топло со часови : изолираниот тенџере од 1800 вати ја одржува водата топла во текот на денот, така што никогаш не треба да чекате да зоврие котел, додека надворешноста и ентериерот од не'рѓосувачки челик обезбедуваат долготрајни перформанси. Оваа урна од топла вода е совршена за забави и забавно. ◆ Автоматска контрола на температурата, светло на индикаторот за моќност : Се одликува со светло за зачувување на топла функција и индикатор за моќност за да ве известите кога ќе се приготви кафето. ◆ Широко користено : Користете го како врел пијалок за чај, топла чоколада, топла вода, овошје и многу повеќе. Елегантно сервирајте го гостите во вашиот дом за бранч или после вечера со пијалоци, или користете го во канцеларии, простории за состаноци, салони, кафулиња, хотели, излети на отворено, свадби или на кој било голем собир. ▶ Карактеристики : ○ Тоа е совршена алатка за вас да зовриете вода и топли пијалоци, како што се вода, сок, вино и шампањ. Super Super Euperly во 1800 W ќе го направи процесот на затоплување поретко и да трае кратко време. ○ Лесно и погодно е да се прилагоди температурата со копчето, а температурниот опсег е 30 степени до 110 степени.

Други карактеристики

Capacity:
28L/38L/48L/58L/68L
Power :
1800W-3400W
Package List:
1×Beverage dispenser with spigot
(America and Japan is equipped with transformers, Europe is equipped with conversion plug, please do not worry!):
▶Tips:
The product will arrive within 10-20 days, If the package is not delivered within 30 days, please contact us in time.
▶Precautions:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard:

Најдобри понуди