.

.

Reaper Miniatus The Rovery #10047 Boxed Sets Необолената метална фигура

Reaper Miniatus The Rovery 10047 Boxed Sets Необолената метална фигура

DEN 607.20

Количина на стоки
Тековен

Поделените фигури на „Рождес“ се поставиле минијатурите Вклучува 10 минијатури. Минијатурите доаѓаат необоени и можеби ќе треба одредено собрание. Херојска скала 25мм. RPR10047 The Native Boxed Set Setter Edition Figures Reaper Miniatures - вклучува 10 минијатури. Херојска скала 25 mmminiatures се снабдуваат необоени и необјавени. Ве молиме, Забелешка : Минијатурите на Reaper се изработени од мек метал што може да се наведнува во амбалажата или за време на пратката. Ова е нормално и лесно се корегира со свиткување на предметот назад во своето место. Многу минијатури од Reaper исто така мора да бидат залепени заедно, како што се одредени екстремитети и оружје. Ниту еден од овие услови не претставува дефект.

Други карактеристики

Најдобри понуди