.

.

Без Прием Без Хард Шапка Безбедносен Знак-10 широк х 14 висок

Без Прием Без Хард Шапка Безбедносен Знак-10 широк х 14 висок

DEN 401.60

Количина на стоки
Тековен

Чистата обвивка отпорна НА УВ обезбедува физичка бариера помеѓу печатењето и околината063 " Полистирен (Пластика) обезбедува флексибилна и разноврсна примена. Внатрешен/Надворешен. Произведено во САД. Чистата обвивка отпорна НА УВ обезбедува физичка бариера помеѓу печатењето и околината.063 " Полистирен (Пластика) обезбедува флексибилна и разноврсна примена. Внатрешен/Надворешен. Произведено во САД. Промовирајте ја безбедноста без прием без знак за тврда капа.060 полистирен (пластика) стандард, отпорен на временски услови среден опсег надворешен живот. АНСИ и ОША лесно читливи симболи. Овој безбедносен знак гласи : Нема Прием Без Тврда Капа и Безбедност За Заштита на Очите.

Други карактеристики

Најдобри понуди