.

.

EzGrip 20L автоматски автоклавибилен полипропилен простор заштеда на карбој со широка уста 120мм Версакап и 26,5 Л Макс капацитет

EzGrip 20L автоматски автоклавибилен полипропилен простор заштеда на карбој со широка уста 120мм Версакап и 26,5 Л Макс капацитет

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

Езгрип ергономска форма го максимизира просторот на клупата Дизајн со широка уста на Езфил за лесно пополнување и чистење. Vers Acap нуди широк спектар на врвни опции за врска. Версабарб заменливи опции за Spigot. Достапно во полипропилен, HDPE, кополистер и килибарни материјали. Езгрип ергономска форма го максимизира просторот на клупата. Дизајн со широка уста на Езфил за лесно пополнување и чистење. Vers Acap нуди широк спектар на врвни опции за врска. Версабарб заменливи опции за Spigot. Достапно во полипропилен, HDPE, кополистер и килибарни материјали. Карбоите на ezgrip се дизајнирани да им обезбедат на корисниците високо разноврсен контејнер што ја максимизира ефикасноста на складирањето и леснотијата на користење. Карактеристичната правоаголна форма заштедува вреден простор за клупи. Поголемите рачки на горниот дел од садот и обликуваните костец во основата обезбедуваат целосен, безбеден зафат за да го направите кревањето, ракувањето и да се истура лесно.

Други карактеристики

Најдобри понуди