.

.

Корпак ГЛЦ-01305 Чисто Стаклено Квадратно Шише Со Таблети со 33-400 Црна Фенолна Пулпа/Капаче Обложено Со Винил, 2оз Капацитет, 42мм од х 84мм Висина

Корпак ГЛЦ-01305 Чисто Стаклено Квадратно Шише Со Таблети со 33-400 Црна Фенолна Пулпа/Капаче Обложено Со Винил, 2оз Капацитет, 42мм

DEN 0.67

Количина на стоки
Тековен

Шишето со таблети има широка уста за лесно полнење и се користи за апликации кои бараат запечатено капаче и максимална видливост Чистото стаклено тело од кремен обезбедува визуелна јасност, цврстина, компатибилност на растворот, разноврсност и отпорност на топлина, гас и пареа. Квадратна форма за просторно ефикасно складирање и за апликации кои бараат стабилност и леснотија на фаќање. Црното термосет фенолно капаче обложено со заптивки обезбедува содржина за да помогне да се спречат излевање и испарување. Винил обложена пулпа-одбор лагер обезбедува влага и хемиска отпорност. Шишето со таблети има широка уста за лесно полнење и се користи за апликации кои бараат запечатено капаче и максимална видливост. Чистото стаклено тело од кремен обезбедува визуелна јасност, цврстина, компатибилност на растворот, разноврсност и отпорност на топлина, гас и пареа. Квадратна форма за просторно ефикасно складирање и за апликации кои бараат стабилност и леснотија на фаќање. Црното термосет фенолно капаче обложено со заптивки обезбедува содржина за да помогне да се спречат излевање и испарување. Винил обложена пулпа-одбор лагер обезбедува влага и хемиска отпорност. Шишето со квадратни таблети Со широка уста Корпак има проѕирно стаклено тело од кремен и црно термосет фенолно капаче со облога од пулпа обложена со винил. Ова шише со таблети има широка уста за лесно полнење и се користи за апликации кои бараат запечатено капаче и максимална видливост. Чистото стаклено тело од кремен обезбедува визуелна јасност, цврстина, компатибилност на растворот и разноврсност за употреба во низа вообичаени апликации, и е отпорно на топлина, гас и пареа. Неговата квадратна форма се користи за складирање ефикасно во просторот и за апликации кои бараат стабилност и леснотија на фаќање. Црното термозетно фенолно капаче обложено со заптивки обезбедува содржина за да помогне да се спречат излевање и испарување. Поставата за пулпа обложена со винил обезбедува влага и хемиска отпорност. Изработена е од полиетиленска (HDPE) обложена хартија со висока густина, која е обложена со винил, а потоа ламинирана на таблата со пулпа. Ова шише е погодно за општа употреба мешање и складирање храна, пијалоци, течности, лекови и хемикалии, вклучувајќи благи киселини, алкалии, растворувачи, алкохоли и масла. Лабораториските шишиња се користат за складирање, држење и мешање на течности, прашоци и други супстанции во широк спектар на научни индустрии.

Други карактеристики

Најдобри понуди