.

.

Вемун 2 парчиња Ватенка Торба За Миење Торби За Патување Торбички За Складирање Мрежеста Торба За Облека Долна Кошула Мрежести Кеси За Складирање Мрежести Кеси За ?

Вемун 2 парчиња Ватенка Торба За Миење Торби За Патување Торбички За Складирање Мрежеста Торба За Облека Долна Кошула Мрежести

DEN 256.00

Количина на стоки
Тековен

Полиестер ЗАШТИТНИК ЗА ОБЛЕКА Прифатете полиестерски материјал, лесен и компактен, но доволно цврст за терминска употреба. КЕСИ ЗА ПЕРЕЊЕ машини за ПЕРЕЊЕ Погоден И погоден за перење на сите видови густа облека, ќебе за постелнина, завеса, јорган и така натаму. КЕСИ за МИЕЊЕ БЛУЗИ уникатниот и корисен дизајн ги штити предметите од паѓање и дизајнот на патент може да донесе погодност за складирање. МРЕЖЕСТИ ТОРБИЧКИ за ПЕРЕЊЕ користи Полиестерски материјал за правење, многу тесна и фина мрежа со мали дупки, лесна за филтрирање прашина и валкана. НЕТО ТОРБА за ПЕРЕЊЕ ќе имате добро искуство во користењето поради совршената изработка на овој производ. Пакетот Вклучува 2 х мрежести кеси За перење Карактеристики-Боја : бели мрежести кеси за перење. - Материјал : полиестерски кеси за складирање облека. - Големина : Околу 110, 00Х90, 00Х0, 10см/43, 23Х35, 37Х0, 04во торба за перење за деликатеси. - Екстра голем простор, обезбедете темелно чисто перење. Дизајн на патент, пренослив за затворање на вреќи за перење. - Оваа издржлива, лесна и пренослива торба за перење е одлична и убава за домаќинките користете кеси за перење долна облека. - Оваа торба за перење може да се грижи за вашата свилена постелнина и завеса и да ги заштити од заглавување вреќи за перење гаќи.

Други карактеристики

Најдобри понуди