.

.

Зеродеко 2 парчиња телескопска решетка за чевли за чување чевли за чување чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за влез за плакари за чевли за чевли за складирањ?

Зеродеко 2 парчиња телескопска решетка за чевли за чување чевли за чување чевли за чевли за чевли за чевли за чевли за влез за плакари за чевли

DEN 1150.40

Количина на стоки
Тековен

Држач за складирање на вратите- Телото на цевката е задебелено за да обезбеди силна поддршка за целата решетка за чевли, дури и ако ставите многу чевли, тоа нема да се тресе Организатор на чевли- Лесен за склопување : Вие ќе можете да ја соберете оваа решетка за чевли помалку од 5 мин. Без никакви алатки. Уничен и едноставен дизајн на структурата ви овозможуваат да го инсталирате овој организатор на чевли многу лесен, но сепак супер здрав. Решетката за чевли што може да се прошири- со голем простор за складирање : има многу голем простор за складирање, што е многу погодно за чување чевли, заштеда на време и напор. Прилагодлива решетка за чевли-има 2-слој простор што може да складира многу чевли во исто време, што може да ги задоволи дневните потреби. Бесплатно стоење на чевли- лесен за и удобен потег, а аглите се заоблени, безбедни и не ги повредуваат вашите раце. Држач за складирање на вратите- Телото на цевката е задебелено за да обезбеди силна поддршка за целата решетка за чевли, дури и ако ставите многу чевли, тоа нема да се тресе. Организатор на чевли- Лесен за склопување : Вие ќе можете да ја соберете оваа решетка за чевли помалку од 5 мин. Без никакви алатки. Уничен и едноставен дизајн на структурата ви овозможуваат да го инсталирате овој организатор на чевли многу лесен, но сепак супер здрав. Решетката за чевли што може да се прошири- со голем простор за складирање : има многу голем простор за складирање, што е многу погодно за чување чевли, заштеда на време и напор. Прилагодлива решетка за чевли-има 2-слој простор што може да складира многу чевли во исто време, што може да ги задоволи дневните потреби. Бесплатно стоење на чевли- лесен за и удобен потег, а аглите се заоблени, безбедни и не ги повредуваат вашите раце. Список на пакети 2 X Карактеристики на решетката за чевли - Материјал : Не'рѓосувачки челик, ПП бесплатна решетка за чевли - Боја : Како што е прикажано, чување на чевли за чевли - Големина : околу 87.

Други карактеристики

Најдобри понуди