.

.

Homoyoyo 1 Поставете мала метла за прашина од прашина мултитолии за чистење за деца за чистење на автомобили Мала метла и прашина постави мини чистење четка за чистење ?

Homoyoyo 1 Поставете мала метла за прашина од прашина мултитолии за чистење за деца за чистење на автомобили Мала метла и прашина постави мини

DEN 207.84

Количина на стоки
Тековен

Железо Алатка за чистење на прозорецот : Mini Dustan и сетот за метла можат ефикасно да ја исчистат работната површина, да миленичиња коса и може да бидат и чистење на тастатури на компјутер. Мала мултитула : Табела за метли и сет на прашина изработени од пластични материјали со висок степен и може да биде за некое време. Костуми за деца : мини сет за прашина и четка - лесен за употреба, тенки и флексибилни влакна, лесни за избришување на остатоци и на работната површина. Мулти почиста алатка : Мала дрвена прашина со метла - комбинација на прашина и четка, една за чистење ѓубре и една за складирање на ѓубре. Сегментална софа : Четка за чистење на домашни миленици лесна за употреба, тенки и флексибилни влакна, лесни за отстранување на остатоци и на работната површина. Метла за чистење на работната површина мини прашина за чистење на мала табела таблета таблета. Список на пакети 1 x метла 1 x Карактеристики на прашина -може да биде за чистење на десктоп, чистење на креветот, чистење на ентериер за автомобили, материјали за чистење миленичиња, метли за домашни асистенти и сетови за прашина. -Поставете десктоп мини метла и сет на прашина, чистете и чувајте еднаш за подобар животен стил и практична метла за чистење на квалитетот на животот. -Дектоп фрагменти од складирање на комбинација на ѓубре, вертикално поставено совршено ослободување на десктоп простор мали тави.

Други карактеристики

Најдобри понуди