.

.

400 ПАРЧИЊА Јаошенг Хартиени Сламки за пиење, Златни И Розови Хартиени Сламки За Залихи За Коктел Забави, Роденден, Свадба, Невестински/Бебешки Туш, Сок,шејкови, Смут?

400 ПАРЧИЊА Јаошенг Хартиени Сламки за пиење, Златни И Розови Хартиени Сламки За Залихи За Коктел Забави, Роденден, Свадба, Невестински/Бебешки

DEN 2.67

Количина на стоки
Тековен

?Вклучува 400 парчиња Биоразградлив Коктел Златни И Розови Хартиени Сламки, 4 бои 100 брои секој дизајн. ?Должината на сламките од хартија е 21 см, 8,26 инчи, дијаметарот е 0,6 см, 0,24 инчи, може да се нанесе на повеќето контејнери како шишиња, лименки и тегли. ?Изработени од биоразградливи еколошки материјали и мастило безбедно за храна, нетоксични и без мирис,без БПА. Хартиени сламки за пиење. Овие хартиени сламки нема да му наштетат на вашето здравје. ?Сламки за партиска хартија дебели и цврсти, можат да се држат одлично и нема да се распаднат или да се стопат во топла / ладна течност подолг временски период. ?Нашите Розови И Златни Хартиени Сламки одлично за украси за свршувачка, Годишнини, материјали за моминска забава, забава За Благодарност, божиќна забава, Домашни Вечери, украси за невестински туш, Луксузно Угостителство, Бар, Туш За Бебиња, прослави За Дипломирање и,исто така, може да се користи за торти, може да се примени и во уметноста и занаетчиството итн. - Вклучува 400 парчиња Златни И Розови Хартиени Сламки за пиење, 4 бои. 8,26-инчен долг и 6 мм дијаметар.

Други карактеристики

Најдобри понуди