.

.

ИТЕХ 20В/5А/100В ИЛИ 8В/9А/72В Програмабилно Еднонасочно Напојување Лабораториско Напојување Со Еден Излез 1 Канал ИТ6861А

ИТЕХ 20В/5А/100В ИЛИ 8В/9А/72В Програмабилно Еднонасочно Напојување Лабораториско Напојување Со Еден Излез 1 Канал ИТ6861А

DEN 2.33

Количина на стоки
Тековен

●Префрлете се Помеѓу Висок И Низок Напон 0~20 V/0~5А/0~100 W или 0~8 V/0 ~ 9А/0 ~ 72 W Резолуција : 1m V/0.1 m A; Интерфејс : RS232/USB. Лабораториското напојување нуди функција ОВП И ОТП за заштита на вашата опрема и лична безбедност. ●Напон И Струја Со двоен Опсег●ит6800а двоен опсег еднонасочно напојување може да произведе поголем напон со помал опсег на струја или повеќе струја со помал напон за апликации кои бараат или поголем напон или поголема струја. Конфигурацијата може да замени две обични и зачувува простор на клупата и овозможува лесна преносливост. ●Функција за список Можете да ја користите функцијата Список за уредување на програма за тестирање која се состои од повеќе чекори, да ја поставите вредноста на напонот, вредноста на струјата и времето на одложување за секој чекор, тогаш напојувањето автоматски ќе работи според чекорите што сте ги поставиле и автоматски да ги зачувате податоците за тестот. Оваа функција го олеснува вашето тестирање, ви заштедува време и ја подобрува ефикасноста на работата. ●Далечинско Чувство●далечинското набудување се користи за одржување на добра регулација при оптоварување и намалување на деградацијата на регулативата што би настанала поради падот на напонот во каблите помеѓу напојувањето и товарот.

Други карактеристики

Најдобри понуди