.

.

Силиконски Четка Чистење Сад Со Држач За Четка, Наежвам Почиста, Четка Чистење Мат, Преклопен, Четка За Перење Алатка Четка Чистач за Отстранување На Масло &засилув?

Силиконски Четка Чистење Сад Со Држач За Четка, Наежвам Почиста, Четка Чистење Мат, Преклопен, Четка За Перење Алатка Четка Чистач

DEN 191.84

Количина на стоки
Тековен

Удобен ЗА НОСЕЊЕ и ЧУВАЊЕ : Овој сад за чистење четки за шминка е лесен и designedономски дизајниран,преклоплив и компактен Може да ја ставите во чанта или ранец за лесно носење и складирање. Погоден за патување или домашно користење. #УНИКАТЕН ДИЗАЈН : дизајн На Преклопување, овој сад за чистење четки може да се користи како подлога за чистење или како контејнер со течност за чистење и вода за темелно чистење на користените четки. Едноставно испрскајте го чистачот врз чистачот и истријте ја четката преку неа за да го исчистите мастилото.Погоден за чистење на разни четки и сунѓери итн. +ПОГОДЕН ЗА РАЗНИ ЧЕТКИ : 4 Различни подигнати површини се погодни за сите видови четки. Ефикасно ќе ги отстрани остатоците од прав, маснотиите и нечистотијата на четките.Одлично за грижа за здравјето на вашата четка,продолжете го животниот век на четката. ●ПРЕМИУМ СИЛИКОНСКИ МАТЕРИЈАЛИ : Изработени Од еколошки силика гел, меки и издржливи. Држачот е направен од висококвалитетна пластика.Садот за чистење четки може ефикасно да ја исчисти вашата четка без никакво оштетување, еднократно и не е лесно да се деформира. ПАКЕТ ВКЛУЧУВА : 1*Розова силиконска четка за перење сад Со Розова Четка Држач Сет, се одвива големина : 12х12, 8х4, 4см.Преклопена Големина : 12х12, 8х1, 9см, држач за четка : 20, 5х5х3см.Четки на сликата не се вклучени. Удобен ЗА НОСЕЊЕ и ЧУВАЊЕ : Овој сад за чистење четки за шминка е лесен и designedономски дизајниран,преклоплив и компактен. Може да ја ставите во чанта или ранец за лесно носење и складирање. Погоден за патување или домашно користење. #УНИКАТЕН ДИЗАЈН : дизајн На Преклопување, овој сад за чистење четки може да се користи како подлога за чистење или како контејнер со течност за чистење и вода за темелно чистење на користените четки. Едноставно испрскајте го чистачот врз чистачот и истријте ја четката преку неа за да го исчистите мастилото.Погоден за чистење на разни четки и сунѓери итн. +ПОГОДЕН ЗА РАЗНИ ЧЕТКИ : 4 Различни подигнати површини се погодни за сите видови четки. Ефикасно ќе ги отстрани остатоците од прав, маснотиите и нечистотијата на четките.Одлично за грижа за здравјето на вашата четка,продолжете го животниот век на четката.

Други карактеристики

Најдобри понуди