.

.

Wykdd Wallид монтиран мол за организатор на држачи за четка за четки за четка за куќи за складирање на бања за бања за бања за висечки цевки куки за домаќинства) алатки з?

Wykdd Wallид монтиран мол за организатор на држачи за четка за четки за четка за куќи за складирање на бања за бања за бања за висечки

DEN 2598.88

Количина на стоки
Тековен

Предности : Со оваа алатка за складирање, вашиот живот ќе биде многу удобен Тој е свеж, чист и здрав. Позиција на силиконски дупки со анти -лизга, цврсто заклучете ја четката, метла и други предмети. Може да се додадат повеќе куки за преклопување. Еластичен бајонет, лесен за земање. Предности : Со оваа алатка за складирање, вашиот живот ќе биде многу удобен. Тој е свеж, чист и здрав. Позиција на силиконски дупки со анти -лизга, цврсто заклучете ја четката, метла и други предмети. Може да се додадат повеќе куки за преклопување. Еластичен бајонет, лесен за земање. Предности : Со оваа алатка за складирање, вашиот живот ќе биде значително погодно, е свеж, чист и здрава позиција на силиконски дупки за лизгање, цврсто заклучување на липата, метла и други предмети за преклопување куки може да се додадат : Инсталирање на дупчење Подготвено опкружување : Кујна, бања, итн. Изберете ја позицијата на wallидот и обележете ја2.

Други карактеристики

Најдобри понуди