.

.

МОДА Целосно Електричен Комплет Четка За Шминка За Целото Лице ОД 13 парчиња, Вклучува - Пудра, Тен, Руменило, Шејдер, Размачкувач &засилувач; Четки За Набори Со Патен?

МОДА Целосно Електричен Комплет Четка За Шминка За Целото Лице ОД 13 парчиња, Вклучува - Пудра, Тен, Руменило, Шејдер, Размачкувач

DEN 543.84

Количина на стоки
Тековен

КОМПЛЕТЕН КОМПЛЕТ ЧЕТКИ ЗА ШМИНКА СО ЦЕЛОСНА ГОЛЕМИНА ОД 13 ПАРЧИЊА-Сите најважни работи за да создадете совршен изглед на шминка! Комплетот вклучува-Тркалезна Пудра, Тен, Аголно Руменило, Нагласи И Сјај, Аголен Шејдер, Размачкувач, Глам Топер, Бразда, См Шејдер, Детали, Четки за Веѓи и Облоги ПРОФЕСИОНАЛЕН КВАЛИТЕТ-Издржливи, водоотпорни рачки, помагаат да се создаде апликација за шминка без напор. ВЕГАНСКИ И БЕЗ СУРОВОСТ-Неверојатно мека, висококвалитетна, комерцијална мешавина од синтетички влакна. Одлично за пудри, креми и течни производи за шминка. ВКЛУЧЕНА Е ПАТЕНТНА КУТИЈА-Одлична За складирање или патување за да го комплетирате изгледот на шминка во движење. ГАРАНЦИЈА-ние постојано се стремиме да обезбедиме четки за шминка со врвен квалитет. МОДА четките имаат 2-годишна Ограничена Гаранција за секој производствен дефект.

Други карактеристики

Најдобри понуди