.

.

УПКОХ 5 парчиња Кутија Метал И Фиока За Фиоки Фиока Држач За Сушење Капак За Одводнување Капак За Пластична Обвивка Прибор За Чување Вилушка Прибор За Садови За Сад?

УПКОХ 5 парчиња Кутија Метал И Фиока За Фиоки Фиока Држач За Сушење Капак За Одводнување Капак За Пластична Обвивка Прибор За Чување Вилушка

DEN 223.84

Количина на стоки
Тековен

ПП, ПС ДРЖАЧ за ПРИБОР за фиока Изработени од премија и материјали, и практични за долгорочна употреба. СТАПЧИЊА ЗА ЈАДЕЊЕ случај совршен сад за складирање кујнски прибор за јадење за решавање на неуредните проблеми во вашата кујна. Сламки држач кошница реклами, добри перформанси и високи економични, економични и практични за вашата употреба. ОРГАНИЗАТОР на СТАПЧИЊА за ЈАДЕЊЕ Изработени од врвен материјал, за долгорочна употреба, што ви дава прекрасно искуство во користењето. КУТИЈА ЗА СТАПЧИЊА за ДОМАЌИНСТВО има стилски и едноставен изглед и не зазема премногу простор на масата. Пакетот Вклучува 5 х Карактеристики на кутијата за стапчиња За јадење-има едноставен и моден дизајн, елегантен и убав, Нема да потрае Многу Простории За Стапчиња за Јадење. - Изработени од фини и добри материјали, што е безбедно и практично за користење Кутија за Одвод На Вода. - Има стилски и едноставен изглед и не зазема премногу простор На Масата-Кутија За Одвод На Стапчиња за Јадење. - Добар пластичен материјал нема да ' рѓа, Голем капацитет може да добие повеќе Садови Домаќинство Стапчиња За Јадење Организатор.

Други карактеристики

Најдобри понуди