.

.

ЈАРДВЕ Јапонија Закуски 8 парчиња Сос Од Нерѓосувачки Челик Чинии За Садови За Зачини Садови За Зачини Чинии За Суши Чинии За Предјадење Големи Порции Поединечни Ч?

ЈАРДВЕ Јапонија Закуски 8 парчиња Сос Од Нерѓосувачки Челик Чинии За Садови За Зачини Садови За Зачини Чинии За Суши Чинии

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

Погоден за дома, ресторани, продавници за храна, угостителски сали итнМетален Сос Јадење. Идеален за секој сос-потопување за секоја пригода за јадење, без разлика дали е за скари на отворено, излети или домашно јадење. Метал Зачини Чаша. Изработен од издржлив нерѓосувачки челик кој се спротивставува на топли, ладни и кисели мешавини. Чинии За Садови Од Нерѓосувачки Челик Чинии За Зачини Садови За Зачини Чинии За Суши Чинии За Предјадење Големи Порции Поединечни Чаши За Зачини Рамекинс За Домашен Киктен. Едноставниот, чист дизајн е плиток широк за да се обезбеди рамномерно мешање. Јадења Од Сос од Нерѓосувачки Челик Чинии За Потопување Храна Тркалезни Чинии За Чинии За Чинии За Чинии За Предјадење За Ресторан Дома ( Сребро ). Погоден за дома, ресторани, продавници за храна, угостителски сали итн.Метален Сос Јадење. Идеален за секој сос-потопување за секоја пригода за јадење, без разлика дали е за скари на отворено, излети или домашно јадење. Метал Зачини Чаша. Изработен од издржлив нерѓосувачки челик кој се спротивставува на топли, ладни и кисели мешавини. Чинии За Садови Од Нерѓосувачки Челик Чинии За Зачини Садови За Зачини Чинии За Суши Чинии За Предјадење Големи Порции Поединечни Чаши За Зачини Рамекинс За Домашен Киктен.

Други карактеристики

Најдобри понуди