.

.

Срлија Тепих Екстрактор, Чистење Екстрактор Тапацир Тепих Чистење Мебел Екстрактор Автоматски Детали Стапче Рака Алатка

Срлија Тепих Екстрактор, Чистење Екстрактор Тапацир Тепих Чистење Мебел Екстрактор Автоматски Детали Стапче Рака Алатка

DEN 556.64

Количина на стоки
Тековен

Гумена рачка : рачката за печатот на овој чистач за теписи е изработена од пп пластика, со добра стабилност Во споредба со другите производи, тоа е одвоено од цревото за пареа за да се избегне мешање со флексибилно притискање. Гумена рачка : рачката за печатот на овој чистач за теписи е изработена од пп пластика, со добра стабилност. Во споредба со другите производи, тоа е одвоено од цревото за пареа за да се избегне мешање со флексибилно притискање. Специјално дизајниран за отстранување на прашина и апсорпција на вода, материјалот од нерѓосувачки челик е издржлив, отпорен на кршење и отпорен на висока температура. Компатибилен со преносни екстрактори и држачи за камиони. Висококвалитетните фитинзи ви овозможуваат да работите без капе. Одлично за дамки на тепих, чистење на тешко достапни места, чистење на внатрешен и надворешен мебел, душеци и авто тапацир. Карактеристики : 1. Сосема нов и квалитетен. Издржлива рачна алатка од нерѓосувачки челик оценета за употреба до 1000 PSI. Специјално дизајниран за отстранување на прашина и апсорпција на вода, материјалот од нерѓосувачки челик е издржлив, отпорен на кршење и отпорен на висока температура. Компатибилен со преносни екстрактори и држачи за камиони. Висококвалитетните фитинзи ви овозможуваат да работите без капе. Одлично за дамки на тепих, чистење на тешко достапни места, чистење на внатрешен и надворешен мебел, душеци и авто тапацир.

Други карактеристики

Condition:
Brand New
Material:
stainless steel+pp
Color:
As Pictures Shown
Length:
40cm/15.8in
Inner diameter:
35.76mm/1.4in
Outside diameter:
38.43mm/1.5in
Weight:
Approx.687g/24.2oz
Package list:
 
1 * Carpet Cleaning Extractor:
Note:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Најдобри понуди