.

.

Уметност&засилувач; Убавина 30мл Преносни Полнење Пластични Фино Магла Парфем Сочинуваат Јасно Празен Спреј Шише Распрскувач Козметички Атомизатори Пет Спреј Шиш?

Уметност&засилувач; Убавина 30мл Преносни Полнење Пластични Фино Магла Парфем Сочинуваат Јасно Празен Спреј Шише Распрскувач Козметички

DEN 79.84

Количина на стоки
Тековен

30мл парфем атомизатор спреј шише погоден за надворешна и патување употреба Многу е лесен за употреба и може да се полни за неколку секунди. Тие слатки шишиња може да се користат за вода за шминка, етерични масла, парфем, производи за коса итн. Сина,Бела,Розова, Виолетова, 1 парчиња за секоја боја. Материјал : издржлива тврда пластика, Капацитет : околу 30мл, пакување од 4 парчиња. 30мл шише со спреј за атомизатор на парфеми погодно за употреба на отворено И патување тие слатки шишиња може да се користат за вода за шминка, етерични масла, парфем, производи за коса итн многу е лесен за употреба и може да се полни за неколку секунди Сина,Бела,Розова,Виолетова, 1 парчиња За Секој Материјал во боја : издржлива тврда пластика, Капацитет : околу 30мл, пакување од 4 парчиња.

Други карактеристики

Најдобри понуди