.

.

Zerodeko 2 парчиња чадор поставен чадор држач за држачи за полици wallидови, држач за држач за држач за држач за чадор, држач чадор решетката за самостојно лепило за склад?

Zerodeko 2 парчиња чадор поставен чадор држач за држачи за полици wallидови, држач за држач за држач за држач за чадор, држач чадор

DEN 1.33

Количина на стоки
Тековен

Апс Заграда за монтирање на wallидот на чадорот- АБС ​​материјал, заоблени агли без да се повредат рацете, со жлебови за позиционирање на дното, силни и издржливи. Поддржувач на домашни чадор- произведен е со професионална технологија за да се обезбеди производот и може да работи некое време. Леплива wallидна полица- чадор решетката wallид погоден за организирање на чадорите дома, канцеларија, студентски дом, да ги организира чадорите. Чадор Кади- Исто така, тоа е кујна и бања за да ја задржат торбата за складирање и другите мали предмети. Решетката за складирање на чадори- Овој држач за решетки за чадори е уреден и компактен, добро се наметнува во аглите, минималистичката. Заграда за монтирање на wallидот на чадорот- АБС ​​материјал, заоблени агли без да се повредат рацете, со жлебови за позиционирање на дното, силни и издржливи. Поддржувач на домашни чадор- произведен е со професионална технологија за да се обезбеди производот и може да работи некое време. Леплива wallидна полица- чадор решетката wallид погоден за организирање на чадорите дома, канцеларија, студентски дом, да ги организира чадорите. Чадор Кади- Исто така, тоа е кујна и бања за да ја задржат торбата за складирање и другите мали предмети. Решетката за складирање на чадори- Овој држач за решетки за чадори е уреден и компактен, добро се наметнува во аглите, минималистичката. Список на пакети 2 x Карактеристики на лавиците за чадори - Големина : 7.44inch Организатор на чадор.

Други карактеристики

Најдобри понуди