.

.

Fafeicy 5pcs моментално прекинувач за копче за притискање, автоматско ресетирање на не'рѓосувачки челик од 25 мм Еден нормално отворен прекинувач со LED, за контрола Почет?

Fafeicy 5pcs моментално прекинувач за копче за притискање, автоматско ресетирање на не'рѓосувачки челик од 25 мм Еден нормално отворен прекинувач

DEN 88.64

Количина на стоки
Тековен

Погодно одржување : Моментен прекинувач за копче за притискање има погодно чистење и одржување, со добар квалитет и долгорочен животен век Терминал за клип за завртки : Моментен прекинувач за копче за притискање користи терминали за клип за завртки, без заварување, тоа е многу погодно. Започнете со контролата на стоп : Моментарниот прекинувач за копче за притискање се користи за контрола на почетокот и стоп на различни уреди, со метод за поврзување на стапалата за лемење. Широка апликација : Моментен прекинувач за копче за притискање има широк спектар на апликации, може да се користи широко во автомобилски, камиони, бродови, системи за палење, врата на домаќинствата и други моментални прекинувачи. Rust Rust : Моментен прекинувач за копче за притискање Користете одличен не'рѓосувачки челик, тип на работа со самото ресетирање, една нормално отворена форма за контакт и може да се користи за околини за влажна или прашина. Погодно одржување : Моментен прекинувач за копче за притискање има погодно чистење и одржување, со добар квалитет и долгорочен животен век. Терминал за клип за завртки : Моментен прекинувач за копче за притискање користи терминали за клип за завртки, без заварување, тоа е многу погодно. Започнете со контролата на стоп : Моментарниот прекинувач за копче за притискање се користи за контрола на почетокот и стоп на различни уреди, со метод за поврзување на стапалата за лемење. Широка апликација : Моментен прекинувач за копче за притискање има широк спектар на апликации, може да се користи широко во автомобилски, камиони, бродови, системи за палење, врата на домаќинствата и други моментални прекинувачи. Rust Rust : Моментен прекинувач за копче за притискање Користете одличен не'рѓосувачки челик, тип на работа со самото ресетирање, една нормално отворена форма за контакт и може да се користи за околини за влажна или прашина.

Други карактеристики

Item Type:
Momentary Push Button Switch
Material:
Stainless steel
Specification:
Approx. 25mm / 1in
Button Stroke:
≤ Approx. 0.5mm / 0.02in
Insulation Resistance:
≥50mΩ
Contact Resistance:
≤50mΩ
Operation Type:
Self reset
Contact Form:
One normally open
Connection Method:
Soldering feet
Purpose:
Used to control the start and stop of various equipment
Applicable Scenarios:
Widely used in devices that use instantaneous switches such as automobiles, trucks, ships, ignition systems, household doorbells, etc.
How to Use:
1. Turn on the power, press the switch, the button is recessed, and the device is powered on + the button light is on.:
2. The finger is released, the button is reset.:
3. The device is powered off + the button light is off.:
Package List:
5 x Momentary Push Button Switch:

Најдобри понуди