.

.

УПКОХ 4 парчиња Држач За Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Лажичка Од Нерѓосувачки Челик Контејнери Од Нерѓосувачки Челик Прибор Прибор Решетка За Сушење К?

УПКОХ 4 парчиња Држач За Стапчиња За Јадење Од Нерѓосувачки Челик Лажичка Од Нерѓосувачки Челик Контејнери Од Нерѓосувачки Челик

DEN 3.00

Количина на стоки
Тековен

нерѓосувачки челик ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ АЛАТ овој држач за Стапчиња за Јадење е дизајниран со висечки тип, практичен и удобен и ќе имате добро искуство во неговото користење. КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА РАМНИ САДОВИ ??Совршена решетка за складирање кујнски прибор за јадење за решавање на неуредните проблеми во вашата кујна. ДРЖАЧ за ПРИБОР за МИЈАЛНИК Држачот за Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки челик може да ја украси вашата кујна како резултат на нејзината убавина и елеганција. КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ стапчиња за ЈАДЕЊЕ Изработен од нерѓосувачки челик, Овој Држач за Стапчиња за Јадење е издржлив, не е лесен за ' рѓа, може да биде некое време. ДРЖАЧ ЗА СЛАМА за МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ Изработени од добри и цврсти материјали од нерѓосувачки челик, што е издржливо и практично за употреба. нерѓосувачки челик. ДРЖАЧ ЗА КУЈНСКИ АЛАТ овој држач за Стапчиња за Јадење е дизајниран со висечки тип, практичен и удобен и ќе имате добро искуство во неговото користење. КОШНИЦА ЗА СКЛАДИРАЊЕ НА РАМНИ САДОВИ ??Совршена решетка за складирање кујнски прибор за јадење за решавање на неуредните проблеми во вашата кујна. ДРЖАЧ за ПРИБОР за МИЈАЛНИК Држачот за Стапчиња за Јадење од Нерѓосувачки челик може да ја украси вашата кујна како резултат на нејзината убавина и елеганција. КОРПА за СКЛАДИРАЊЕ стапчиња за ЈАДЕЊЕ Изработен од нерѓосувачки челик, Овој Држач за Стапчиња за Јадење е издржлив, не е лесен за ' рѓа, може да биде некое време. ДРЖАЧ ЗА СЛАМА за МАШИНА за МИЕЊЕ САДОВИ Изработени од добри и цврсти материјали од нерѓосувачки челик, што е издржливо и практично за употреба. Пакетот Вклучува 4 х Карактеристики На Држачот За Стапчиња За Јадење-Боја : држач За одвод На сребрен стапчиња За јадење-Материјал : корпа за складирање стапчиња од нерѓосувачки челик-Големина : 18, 50Х16, 00Х8, 00см/7, 27х6, 29х3 организатор на двојни мрежни стапчиња за јадење.

Други карактеристики

Најдобри понуди