.

.

НИНГМЕНГФЕНГ 1 Комплет Четка За Чистење Оџаци Чистач на Канали 2-Во-1 Комплет Камин За Сушење Влакненца Алатки За Чистење 9/18 Флексибилни Прачки Ротационен Систем Ко?

НИНГМЕНГФЕНГ 1 Комплет Четка За Чистење Оџаци Чистач на Канали 2-Во-1 Комплет Камин За Сушење Влакненца Алатки За Чистење 9/18

DEN 1214.40

Количина на стоки
Тековен

Висококвалитетен комплет за чистење цевки, главата на четката е изработена од мек и издржлив најлонски материјал, силен и не е лесен за уривање, тој е идеална алатка за чистењеСо својата компактна големина, тој е лесен и пренослив, што ви овозможува да заштедите време и напор при чистење и може да се користи во различни ситуации со голема практичност. Ефикасно Безбедно : Користете ја оваа четка за чистење на опасната влакненца, прашина и други пелети што се натрупуваат во цевката и отворот за сушење, што може да ги подобри работните перформанси на машината за сушење и да избегне прегревање што резултира со пожар. Редовното отстранување на влакната е единствениот начин да се спречи запалување на машината за сушење. Оваа ефикасна четка за вентилација за сушење може да се користи со или без вежба за напојување и ќе ви помогне да постигнете професионални резултати.(пакетот не вклучува електрични вежби). Подобрете Ја Ефикасноста На Фен Воринмг : По користењето на оваа четка за чистење на наталожената влакненца и прашина во отворот за сушење, каналот и издувната порта. Има двојно поголем проток на воздух и само еден циклус беше се што беше потребно. Удобна И Брза Инсталација : Лесна за употреба и ракување, поврзете повеќе прачки за да ја проширите покриеноста. Прачката е флексибилна и може совршено да се наведнува низ тие тешки канали. Погоден за метални канали и оџаци од тули со различни дијаметри и форми. 1 Комплет Четка За Чистење Оџаци Чистач на Канали За Чистење на Канали 2 - Во-1 Комплет Камин За Сушење Влакненца Алатки За Чистење 9/18 Флексибилни Прачки Ротационен Систем Што Работи За Камин дали сеуште се прашувате како да ги исчистите оџаците и цевките за оџаци? Зошто да потрошите толку многу за да купите комплети за чистење за вашиот оџак и канал за сушење?Нема потреба да плаќате професионални трошоци за услуги по чистење кога ќе го купите нашиот комплет за четка за чистење оџаци.Спецификации : Тип На Ставка : Четка За Чистење Цевки Спецификации За Глава На Четка : Материјал : Најлон Боја : црн дијаметар : 100мм/4 инчи секоја должина : 40мм/1,6 инчи секоја тежина : 50гр/0,1 фунти секоја спецификации За Прачки : Должина : 410мм/16инч секоја тежина : 35гр/0,08 фунти Секоја Употреба на четка : таа е погодна за лесно чистење И отстранување прашина.

Други карактеристики

Најдобри понуди